Hoppa till innehåll
Nycklar som växlar händer
Nycklar som växlar händer

Anslutna hyresvärdar

När du som hyresvärd använder Boplats Syd för att förmedla lägenheter säkerställer du att lägenheterna förmedlas genom en transparent och icke-diskriminerade process. Samtidigt frigör du tid och resurser som kan läggas på annat, eftersom kreditkontroller och granskning av sökande sköts av oss. Dessutom är vår tjänst kostnadsfri för dig som hyresvärd.
 
Vi samarbetar med hyresvärdar som vill att vi förmedlar enskilda lägenheter vid behov, men också med hyresvärdar som låter oss förmedla tusentals lägenheter om året. Självklart vill vi förmedla så många lägenheter som möjligt, men det viktigaste är att du kan vara säker på att vi förmedlar genom en rak, transparent och icke-diskriminerande process till våra sökande. Du väljer själv omfattningen av förmedlingen och förbinder dig inte till att lämna ett visst antal lägenheter. Du kan kontakta oss och läsa mer om vad vi kan göra för dig på sidan Vårt erbjudande.

Hyresvärdar som finns med på den här listan har förmedlat minst en bostad via Boplats Syd sedan 2022 eller har meddelat att de kommer att lämna lägenheter till oss i närtid. Om ett bolag blivit uppköpt och vi förmedlat lägenheter via båda bolagen under angiven period syns båda i listan.