Maria_Mosaik_Antikvarien_Sommar

Karabygatan 2, lgh 2-1002

Helsingborg, Helsingborg tätort, Mariastaden

Hyresvärd SPP Fastigheter/ Utvecklas av Magnolia Bostad/ Förvaltas av CBRE. Om du har frågor kring lägenheten eller området, kontakta förvaltaren CBRE, hyresadministration@cbre.com

Beskrivning

VärdSPP Fastigheter
Hyra7 476 kr
AdressKarabygatan 2, lgh 2-1002
Rum2:a
Yta43 m²
Antal boende1 - 2
Våning 1 av 4
BadrumDusch
BalkongBalkong saknas
HissHiss finns
TvättI lägenhet
GårdGård saknar lekplats
PlanlösningEnkelsidig

Observera! Kartan visar fel adress för lägenheten. För rätt kartangivelse hänvisar vi till annan kartleverantör än Google maps.

Det går endast att ha 5 intresseanmälningar samtidigt på lägenheter i det här nyproduktionsprojektet.

Erbjudande om 13:e månaden hyresfritt gäller för samtliga hyresgäster med tillträdesdag innan årsskiftet (2019-12-31).

Ingen visning
Eftersom det inte kommer att ske någon visning, är det viktigt att du tittar på den bifogade planritningen. Du kommer alltså inte att kunna titta på den specifika lägenheten innan inflyttning.
Observera att huset har 4 våningar och att entréplan=våning 1.

För mer information och möjligheten att anmäla intresse till besök i visningslägenhet, gå till:
http://magnoliabostad.se/portfolio/maria-mosaik/

Hyresinformation
I hyran ingår värme, kall- och varmvatten. Kostnad för kabel-TV, bredband och hushållsel tillkommer.

Om lägenheterna
I Maria Mosaik erbjuder vi en variation av lägenhetsstorlekar med fokus på 1:or och 3:or. Lägenheterna är väl genomtänkta med effektiva och smarta planlösningar. Samtliga rum har genomgående ekparkett och ljusa väggar. Köken har vita släta luckor med en grå bänkskiva som möjliggör att du kan sätta din egen prägel på inredningen. Badrummen är kaklade och har klinkergolv samt modern tvätt utrustning med arbetsbänk och förvaring. Bilderna i annonsen är exempelbilder.

Beskrivning
I Helsingborg bygger Magnolia Bostad 351 lägenheter i fina kvarter med SPP Fastigheter som fastighetsägare. Uthyrning hanteras av förvaltaren CBRE. Maria Mosaik består av två kvarter om hus med 4-7 våningar. Fasaderna är utformade så att de ska få en urban och varierad karaktär. Materialen har en noga utvald variation av puts och tegel i olika nyanser, samt träpanel i en behaglig grå nyans. I kvarterens mitt skapas en öppen trädgård som är inbjudande året om - från sommarens grillfester till vinterns snölekar.

Områdesbeskrivning
Kvarteret Maria Mosaik växer fram i natursköna Mariastaden, ca fem kilometer norr om Helsingborg centrum. Här bor du nära kommunikationer med matbutik, gym och apotek på bekvämt promenadavstånd.

I närheten av Mariastaden finns det gott om vacker natur. Ta en promenad genom Pålsjö skog, längs den ringlande Pålsjöbäcken och stanna till vid Pålsjöpaviljongen för en nygräddad våffla. I närheten finns även områdets upplysta motionsspår.
Våra kvarter ska hålla i många generationer. Precis som vår natur. Därför har vi skapat hållbara lösningar som solceller på taket samt ladd-platser för elbilar.

Välkommen hem!

  • 2-1002
  • Exempelbild - badrum
  • Exempelbild - kök (1)

Särskilda krav

ÅlderskravMin 18 år
Antal boende1 - 2
Inkomstkrav Minst 1.5 ggr hyran
Krav på inkomsttyp
  • Anställning/Eget Företag
  • Pension
  • A-kassa
  • Försäkringskassa
  • Studiemedel
För att kunna söka lägenheten ska den totala inkomsten efter skatt motsvara 1,5 gånger årshyran.

Krav som hyresvärden ställer:
För att teckna kontrakt ska du ha fyllt 18 år och antalet boende i lägenheten skall vara väl anpassat till lägenhetens storlek, se nedan under rubriken Övrig information. Du ska kunna visa upp minst 6 månaders stadigvarande inkomst från inflyttningsdatum. I och med att du sökt lägenhet så ger du hyresvärden tillstånd att inhämta boendereferenser hos nuvarande och tidigare hyresvärd. Inga betalningsanmärkningar eller hyresskulder accepteras. Lägenheten ska upplåtas som huvudsaklig bostad till hyresgästen och hyresgästen ska vara folkbokförd i lägenheten.

Hyresvärden godkänner:
Som inkomst räknas lön från anställning/eget företag, CSN, föräldrapenning med anställning i grunden, sjukpenning med anställning i grunden, sjukersättning och pension. A-kassa godkänns om du har minst 120 dagar kvar vid inflyttning. Bostadsbidrag och bostadstillägg kan tillgodoräknas inkomsten.
Om inkomstkravet maximalt understiger 20 % kan hyresvärden godta borgensman (1-2 personer), vars inkomst ska motsvara minst 4 gånger månadshyran efter skatt.

Anställningsform kan vara tillsvidareanställning, visstidsanställning, provanställning, långtidsvikariat, frilansuppdrag, tidsbegränsad anställning, timanställning eller projektanställning.
Om du har en egen verksamhet ska ditt företag ha varit verksamt i minst ett år så att deklarerad inkomst syns i kreditupplysning.

Hyresvärden godkänner inte:
Hyresvärden godkänner inte inkomst från försörjningsstöd, aktivitetsstöd, aktivitetsersättning, föräldrapenning utan anställning i grunden, sjukpenning utan anställning i grunden, etableringsersättning eller utvecklingsersättning och inte heller kontantutbetald lön. Kredit- och referensupplysning tas alltid på den sökande som erbjuds hyreskontrakt. Inga betalningsanmärkningar, skulder eller skuldsanering accepteras. Hyresvärden godkänner inte deposition eller kapital.

Övrig information:
Antalet personer som ska bo i lägenheten ska vara anpassade efter lägenhetens storlek. Grundregeln är att en 1:a är anpassad för max 2 personer, en 2:a (minst 60 kvm) för max 3 personer, en 3:a för max 4 personer, en 4:a för max 6 personer och 5:a eller 6:a för 8 personer.

Intyg som styrker din inkomst:
Innan du kan bli aktuell för visning av lägenhet, måste du styrka din inkomst med nyutfärdat anställningsintyg och/eller kopia på anställningsavtal, dina 3 senaste lönespecifikationer samt kontoutdrag som visar löneinsättningarna de 3 senaste månaderna, alternativt andra intyg som styrker din inkomst t.ex. beslut/intyg från Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen, Pensionsmyndigheten eller CSN. Om du nyligen har börjat arbeta eller bytt arbetsgivare måste du kunna visa upp minst 1 lönespecifikation.

Egna företagare ska ha varit verksamma minst 1 år och ska styrka sina inkomster med bl. a senaste inlämnade deklaration till Skatteverket, registerutdrag från Skatteverket samt en aktuell resultat- och balansrapport.