Motetten Peter

Munkhättegatan 190

Malmö, Söder, Lindängen

Fastighets AB Trianon är ett fastighetsbolag med stark lokal förankring. Bolaget äger, förvaltar och utvecklar bostäder och kommersiella fastigheter i Malmö. Företaget verkar för ett hållbart boende samt ett socialt ansvarstagande och har sitt bestånd i områden som centrala Malmö, Limhamn, Lindängen och Hermodsdal. Företaget är entreprenörsdrivet med en organisation och ett arbetssätt som präglas av flexibilitet, snabbhet och hög service. Tillgänglighet är ett av företagets viktigaste ledord. Vi är engagerade och värdesätter närheten till våra kunder.

info@trianon.se

Beskrivning

VärdFastighets AB Trianon
Hyra7 970 kr
AdressMunkhättegatan 190
Rum2:a
Yta68 m²
Antal boende1 - 3
Våning 7 av 16
BadrumDusch
BalkongBalkong finns
HissHiss finns
TvättTvätt i källare
ParkeringGarage finns att hyra via separat kö
GårdBarnvänlig gård

Välkommen till Seved ett delområde i Södra Sofielund i stadsdelen Sofielund i Malmö, vilket avgränsas av Ystadvägen i sydväst, Lönngatan mot Norra Sofielund i nordost, Lantmannagatan i sydost och Nobelvägen i nordväst. Mitt i Seved ligger Sevedsplan och Sevedsgatan. Seved erbjuder närheten till Seveds park och livsmedelsbutiker.
Renovering utförd - nytt badrum, Diskmaskin och spis med induktionshäll. Nytt golv i sovrum.

Särskilda krav

ÅlderskravMin 18 år
Antal boende1 - 3
Inkomstkrav Minst 2 ggr hyran
Krav på inkomsttyp
  • Anställning/Eget Företag
  • Pension
  • A-kassa
  • Försäkringskassa
  • Studiemedel
För att kunna söka lägenheten skall den totala inkomsten efter skatt motsvara minst 2 gånger månadshyran.

Krav som hyresvärden ställer:
För att teckna kontrakt ska du ha fyllt 18 år och antalet boende i lägenheten skall vara rimligt i förhållande till storlek och planlösning, se nedan under rubriken Övrig information. Du eller din medsökande eller ombud ska ha varit på visning och sett den aktuella lägenheten.

Hyresvärden godkänner:
Du ska kunna visa minst 9 månaders stadigvarande inkomst från inflyttningsdatum.

Det krävs att du har inkomst från anställning, eget företag, pension eller sjukersättning. Sjuk-/föräldrapenning godkänns endast om du har en anställning i grunden. Som komplement till inkomst räknas bostadsbidrag/tillägg, barnbidrag, underhållsbidrag och studiemedel. A-kassa godkänns om du har minst 9 månader kvar av dina dagar från inflyttningsdatum.

Hyresvärden godkänner att du har max 2 betalningsanmärkningar de senaste 12 månaderna om skulden är reglerad.

Det är du som huvudsökande som ska uppfylla hyresvärdens krav. Gemensam inkomst läggs till grund i det fall du har en medsökande som avser bo tillsammans med dig. Om inkomsten inte räcker till kan hyresvärden godta borgensman som uppfyller krav och inkomst.

Hyresvärden godkänner inte:
Hyresvärden godkänner inte aktivitetsersättning, aktivitetsstöd, etableringsersättning och försörjningsstöd.

Du får inte ha några oreglerade skulder. Kredit- och referensupplysning tas alltid på den sökande som erbjuds hyreskontrakt. Goda referenser från tidigare boende krävs.

Övrig information:
Antalet personer som ska bo i lägenheten ska vara anpassade efter lägenhetens storlek. En 1:a är anpassad för max 2 personer, en 2:a för max 3 personer, en 3:a för max 4 personer och en 4:a för max 5 personer.

Intyg som styrker din inkomst och kan komma att begäras:
Inkomsten ska styrkas med nyutfärdat arbetsgivarintyg med uppgift om anställningsform och inkomst samt lönespecifikationer från de senaste tre månaderna. Intyg/utbetalningsplan från Försäkringskassa/A-kassa/CSN ska uppvisas samt kontoutdrag som visar på insatt inkomst. Egna företagare ska ha varit verksamma minst 1 år och ska styrka sina inkomster med bl. a senaste inlämnade deklaration till Skatteverket, registerutdrag från Skatteverket samt en aktuell resultat- och balansrapport.