Tycho Brahegatan 52, Malmö

Malmö, Väster, Gamla Limhamn

2 personer har hittills anmält sitt intresse

Boplats Syd reserverar sig för att kartan kan visa fel.

Beskrivning

Inflyttningsdatum bestäms enligt överenskommelse. Möjlighet finns även till tidigare inflyttning.

Tycho Brahe, Limhamn - ett modernt trygghetsboende med service och gemenskap.

Denna lägenhet ligger en trappa upp.

Vårt populära och moderna trygghetsboende ligger mitt i centrala Limhamn. Endast 400 meter från stranden och två kvarter från Linnégatan där bank, butiker, bibliotek, systembolag och mysiga restauranger finns belägna. Boendet bjuder på all den trygghet, service och gemenskap du kan önska dig av ett modernt trygghetsboende.

Som hyresgäst på Norlandia Tycho Brahe hyr du inte bara en lägenhet, du hyr ett bekvämt liv. Du får en trivselvärd tillgänglig dagtid alla dagar i veckan, som kan hjälpa till med praktiska frågor.

Våra hyresgäster och dess anhöriga värderar trygghet mycket högt – det gör vi också. Samtliga lägenheter är helt handikappanpassade och en hiss finns i direkt anslutning till ingången och tar boende och besökare till alla våningar. Boendets port är alltid låst, vilket gör att endast behöriga har tillgång till huset.

Som hyresgäst på Norlandia Tycho Brahe har du möjlighet att äta lunch dagligen i vår mysiga matsal på källarvåningen. Det finns flera gemensamma utrymmen där hyresgästerna umgås. På den trevliga innergården njuter vi av varma sommardagar och mysiga grillkvällar.

Våra 24 lägenheter håller god standard och innehåller pentry, fransk balkong och ett stort badrum med dusch. Våra ettor är 38-42 kvadratmeter och tvåorna 41-60 kvadratmeter. Hushållsel och trådlöst bredband ingår i hyran.


Vid frågor om lägenheten går det bra att ringa till Kasia Beckman, tel 0767-878085

Särskilda krav

  • Ålderskrav: Min 70 år
  • Antal boende: 1 - 2
  • Inkomstkrav:  Minst 1.5 ggr hyran
Krav på inkomsttyp (?)
  • Pension
Om din inkomst inte helt räcker till
  • Kapital
Läs mer om inkomsttyperna
För att kunna söka lägenheten skall den totala inkomsten efter skatt motsvara 1,5 gånger månadshyran.

Krav som hyresvärden ställer
För att teckna kontrakt ska du ha fyllt 70 år och du ska ha en inkomst/pension som motsvarar minst 1,5 ggr hyran efter skatt.
Det krävs att du gör ett personligt besök på boendet innan kontrakt kan tecknas.

Hyresvärden godkänner
Om inkomsten inte räcker till kan kapital godkännas. Gemensam inkomst läggs till grund i det fall du har en medsökande som avser bo tillsammans med dig som huvudsökande.

Hyresvärden godkänner inte
Du får inte ha betalningsanmärkningar eller oreglerade skulder. Kredit- och referensupplysning tas alltid på den sökande som erbjuds hyreskontrakt. Hyresvärden godkänner inte borgensman eller deposition.

Övrig information
Antalet personer som ska bo i lägenheten ska vara anpassat efter lägenhetens storlek. En 1:a är anpassad för en person och en 2:a för två personer. Om ni avser att bo två personer, måste bägge stå tillsammans i intresseanmälan (huvudsökande och medsökande).
Hyresvärden värnar om en rökfri miljö. Hyran ska betalas via autogiro.

Intyg som styrker din inkomst och kan komma att begäras
Intyg som styrker din pension.

Du måste vara på Boplats Syd och stå i lägenhetskön för att kunna göra en intresseanmälan.

Står du inte i kö ännu? Då kan du gå till registreringen.