Stapelbäddsgatan 10, Malmö

Malmö, Norr, Västra Hamnen

75 personer har hittills anmält sitt intresse

Boplats Syd reserverar sig för att kartan kan visa fel.

Beskrivning

På bästa, havsnära läget erbjuder vi nu en smart planerad tvåa i Stämpen Ungdom. Denna lägenhet är en ungdomsbostad och riktar sig till dig som är mellan 18-25 år. Fastigheten är byggd i anslutning till en helt ny sporthall. På taket finns en stor gemensam takterrass där man kan grilla, umgås eller bara njuta av den fantastiska utsikten. Lägenheten är smart planerad för att du ska få så mycket plats som möjligt utan att det känns för trångt. Här har ni bara några minuters gångavstånd till såväl matbutiker, en rad olika träningsanläggningar och härliga parker.

Hall
Golv: Svart linoleum Vägg: Vitmålad Övrigt: Hatthylla i aluminium
Allrum
Golv: Svart linoleum Vägg: Vitmålad
Köksdel
Golv: Svart linoleum Vägg: Vitmålad Stänkskydd: Gråa keramiska plattor Bänkskiva/ diskbänk: Rostfritt stål Köksluckor: Vita Vitvaror: Spis med häll, spisfläkt, vit kyl/ frys.
Badrum
Golv: Svart våtrumsmatta Vägg: Två svarta väggar med våtrumsmatta och övriga vita målade. Övrigt: Vitt väggskåp, duschväggar

ÖVRIG INFORMATION OM FASTIGHETEN
Parkering/ Garage Medlemskap i bilpool ingår till 2027. Garage och parkeringsplatser finns i närheten.
Förråd/ Tvättstuga Samtliga lägenheter har förråd. Antingen i lägenheten eller på våningsplan 2, 3, 5 eller 6. Tvättstugan är belägen på våningsplan 4.
Tv/ Bredband I huset finns det MKB-Net där du har möjlighet att välja bland åtta olika leverantörer. Vad det gäller TV ingår ett mindre utbud av kanaler, vill man ha fler får man kontakta Connect-TV som har fem olika leverantörer med olika paketlösningar. Det är bredbandstelefoni i huset.
IMDB I detta hus är det individuell mätning och debitering av varmvattenförbrukningen. Detta gör vi för att spara vatten och värmeenergi i dagens utsatta miljö. Det blir även mer rättvist för dig som kund då du endast betalar för din egen förbrukning samtidigt som det värnar om miljön genom ökad medvetenhet.

Dokument

Planritning

Särskilda krav

 • Ålderskrav: 18 - 25 år
 • Antal boende: 1 - 2
 • Inkomstkrav:  Minst 1.5 ggr hyran
Krav på inkomsttyp (?)
 • Anställning/Eget Företag
 • Pension
 • A-kassa
 • Försäkringskassa
 • Försörjningsstöd
 • Studiemedel
 • Annan
Om din inkomst inte helt räcker till
 • Kapital
Läs mer om inkomsttyperna
Lägenheten avses som ungdomsboende och erbjuds personer under 26 år.

Hushållets sammanlagda inkomst ska vara relevant i förhållande till hyran.

Det innebär att du efter att hyran är betald ska ha kvar ett belopp för dina levnadsomkostnader som motsvarar:

4 734 kronor för en ensamstående vuxen
7 820 kronor för sammanlevande makar eller sambor
Samt:
2 512 kronor per barn till och med 6 år
2 891 kronor per barn som är 7 år eller äldre

(belopp som anges är efter skatt)

Som inkomst räknas förvärvsinkomst, försörjningsstöd (intyg utfärdat av Malmö stad efter genomförd utredning), sjukpenning, föräldrapenning, handikappersättning, pension, arbetslöshetskassa, aktivitetsstöd, etableringsersättning, inkomst av kapital och studielån/CSN, underhållsbidrag/stöd samt bostadsbidrag, bostadstillägg och barnbidrag. Kapital motsvarande minst fem årshyror i kombination med minst 33 % av inkomstkravet godkänns också. Godkänt kapital kan t.ex. vara kapital på banken eller kapital i form av bostad som ska säljas, minus lån på bostaden. Garanti i form av borgensman eller deposition kan begäras.

Fastighetsägaren godkänner upp till 5000 kr i skuldsaldo och/eller max 2 betalningsanmärkningar under de senaste 12 månaderna. Inga hyresskulder eller andra skulder till MKB eller annan fastighetsägare godkänns. Inte heller godkänns utmätningsförsök eller skuldsanering.

MKB-kunder med aktivt lägenhetsavtal hos MKB som skött sitt boende och söker ny lägenhet med samma hyra eller billigare, omfattas inte av MKB:s generella krav på inkomst, skulder eller betalningsanmärkningar. Inkomsten ska dock täcka hyreskostnaden och inga hyresskulder eller andra skulder till MKB eller annan fastighetsägare godkänns.

Antalet personer som ska bo i lägenheten ska vara rimligt i förhållande till lägenhetens storlek och planlösning. Generella regler är: 1:a är anpassad för 1-2 personer, en 2:a för 2 personer, en 3:a för 4 personer och en 4:a för 6 personer etc. Avsteg från detta kan göras utifrån den specifika lägenhetens storlek, planlösning och förutsättningar.

Du måste vara på Boplats Syd och stå i lägenhetskön för att kunna göra en intresseanmälan.

Står du inte i kö ännu? Då kan du gå till registreringen.