Linjetregatan 4, Malmö

Malmö, Norr, Värnhem

25 personer har hittills anmält sitt intresse

Boplats Syd reserverar sig för att kartan kan visa fel.

Beskrivning

Obs!! Finns möjlighet till tidigare inflytt.

2 rum och kök på 55 kvm med balkong.

I hyran ingår värme, vatten, kabel-TV och komfortkyla under sommarhalvåret.
Elkostnader tillkommer.

Här har du en yteffektiv tvårumslägenhet på 2a våningen med rikligt ljusinsläpp.
Lägenheten har en öppen, modern planlösning och på samtliga golv ligger ekparkett. I köket finns diskmaskin installerad, matkvarn för matavfall samt plats för mikrovågsugn.
Badrummet har helkaklade väggar och klinker på golvet. Utrymmet är utrustat med rundade duschväggar och det är förberett för tvättmaskin.
I hallen finns fasta garderober och i sovrummet finns plats för garderober.

På fastighetens tak finns en gemensam takterrass som nås från femte plan med hjälp av lägenhetsinnehavarens egna tagg. Från takterrassen når du som hyresgäst parkeringshuset Elina. OBS! Observera att plats och bilpool hyrs via aimo park.

Gemensam tvättstuga finns i källaren. Här har ni även cykelförråd och lägenhetsinnehavarnas egna källarförråd. Miljöstation finns på torget nästintill fastigheten.

Detta är ett perfekt boende för dig som vill bo citynära med nöjen, service och kommunikationsmöjligheter ett stenkast bort.
Varje huskropp har sitt eget utseende för att ge en känsla av småskalighet och förstärka känslan av brokighet som är visionen för hela det nybyggda området.

Dokument

Planritning

Särskilda krav

 • Ålderskrav: Min 18 år
 • Antal boende: 1 - 3
 • Inkomstkrav:  Minst 1.5 ggr hyran
Krav på inkomsttyp (?)
 • Anställning/Eget Företag
 • Pension
 • A-kassa
 • Försäkringskassa
 • Försörjningsstöd
 • Studiemedel
 • Annan
Om din inkomst inte helt räcker till
 • Borgensman
 • Deposition
Läs mer om inkomsttyperna
Krav som hyresvärden ställer:
För att kunna söka lägenheten skall den totala inkomsten efter skatt motsvara minst 1,5 gånger månadshyran.
För att teckna kontrakt ska du ha fyllt 18 år och antalet boende i lägenheten skall vara rimligt i förhållande till storlek och planlösning, se nedan under rubriken Övrig information. Du ska kunna visa upp minst 3 månaders stadigvarande inkomst från inflyttningsdatum. Du, din medsökande eller ombud ska ha varit på visning och sett den aktuella lägenheten.

Hyresvärden godkänner:
Det krävs att du har inkomst från anställning (förvärvsinkomst), försörjningsstöd (intyg utfärdat av Malmö stad efter genomförd utredning), sjukpenning, föräldrapenning, handikappersättning, pension, arbetslöshetskassa, aktivitetsstöd, etableringsersättning och studielån/CSN, underhållsbidrag/stöd samt bostadsbidrag och barnbidrag. Hyresvärden godkänner även borgensman i kombination med 50% av inkomstkravet eller deposition bestående av 3 gånger hyran i kombination med 50%.

Det är du som huvudsökande som ska uppfylla hyresvärdens krav. Gemensam inkomst läggs till grund i det fall du har en medsökande som avser bo tillsammans med dig.

Hyresvärden godkänner skuldsanering samt max 2 betalningsanmärkningar under de senaste 12 månaderna.

Hyresvärden godkänner inte:
Inga hyresskulder eller andra skulder till hyresvärdar godkänns. Utmätningsförsök godkänns ej. Kredit- och referensupplysning tas alltid på den sökande som erbjuds hyreskontrakt. Kontant utbetald lön godkänns ej. Goda referenser från tidigare boende krävs.

Övrig information:
Antalet personer som ska bo i lägenheten ska vara anpassade efter lägenhetens storlek. En 1:a är anpassad för 1-2 personer, en 2:a för 2 - 3 personer, en 3:a för 4 personer och en 4:a för 6 personer etc.

Intyg som styrker din inkomst och kan komma att begäras:
Inkomsten ska styrkas med nyutfärdat arbetsgivarintyg med uppgift om anställningsform och inkomst samt lönespecifikationer från de senaste tre månaderna. Intyg/utbetalningsplan från Försäkringskassa/ Malmö kommun/A-kassa/CSN ska uppvisas samt kontoutdrag som visar på insatt inkomst. Om du nyligen har börjat arbeta eller bytt arbetsgivare måste du kunna visa upp minst 1 lönespecifikation.

Egna företagare ska ha varit verksamma minst 1 år och ska styrka sina inkomster med bl. a senaste inlämnade deklaration till Skatteverket, registerutdrag från Skatteverket, nyutfärdat intyg från revisor samt en aktuell resultat- och balansrapport.

Du måste vara på Boplats Syd och stå i lägenhetskön för att kunna göra en intresseanmälan.

Står du inte i kö ännu? Då kan du gå till registreringen.