Gränsgatan 29, Trelleborg

Trelleborg, Trelleborg tätort, Trelleborg Centrum

76 personer har hittills anmält sitt intresse

Boplats Syd reserverar sig för att kartan kan visa fel.

Beskrivning

INFLYTTNINGSDATUM: Tidigast 1/7 och senast 1/9!

Ekoförvaltning förvaltar ca 200 bostäder i Skåne. Vi är en långsiktig hyresvärd med kvalitet och hållbarhet som ledord. Välkomna till oss!

Lägenhet i plan två med trappa upp till plan tre där ett sovrum och badrum finns. På plan två finns tre sovrum, kök och vardagsrum. Tillgång till trädgård med egen uteplats. Helkaklat badrum med egen tvätt/tork. Parkettgolv och fint fullutrustat kök.

Särskilda krav

  • Ålderskrav: Min 18 år
  • Antal boende: 1 - 8
  • Inkomstkrav:  Minst 1.5 ggr hyran
Krav på inkomsttyp (?)
  • Anställning/Eget Företag
  • Pension
  • A-kassa
  • Studiemedel
Om din inkomst inte helt räcker till
  • Kapital
  • Deposition
Läs mer om inkomsttyperna
För att kunna söka lägenheten skall den totala inkomsten efter skatt motsvara minst 1,5 gånger månadshyran.

Krav som hyresvärden ställer:
För att teckna kontrakt ska du ha fyllt 18 år och antalet boende i lägenheten skall vara rimligt i förhållande till storlek och planlösning, se nedan under rubriken Övrig information. Du eller din medsökande eller ombud ska ha varit på visning och sett den aktuella lägenheten. Garanti i form av borgensman eller deposition kan begäras.

Hyresvärden godkänner:
Det krävs att du har inkomst från anställning (förvärvsinkomst), eget företag, pension, arbetslöshetskassa eller studielån/CSN. Kapital motsvarande minst tre årshyror i kombination med minst 50% av inkomstkravet godkänns också. Deposition godkännes i kombination med minst 50% av inkomstkravet.

Det är du som huvudsökande som ska uppfylla hyresvärdens krav. Gemensam inkomst läggs till grund i det fall du har en medsökande som avser bo tillsammans med dig.

Hyresvärden godkänner inte:
Hyresvärden godkänner inte försörjningsstöd, sjukpenning, sjukersättning, aktivitetsersättning, aktivitetsstöd, föräldrapenning, etablerings- eller utvecklingsersättning. Inte heller godkänns barnbidrag, underhållsbidrag/-stöd eller bostadsbidrag. Hyresvärden godkänner inte kontantutbetald lön eller ersättning och all inkomst ska kunna styrkas genom kontoutdrag från bank. Kredit- och referensupplysning tas alltid på de sökande som erbjuds hyreskontrakt.

Inga betalningsanmärkningar eller hyresskulder accepteras. Lägenheten ska upplåtas som huvudsaklig bostad till hyresgästen och hyresgästen ska vara folkbokförd i lägenhet. Hyresvärden kräver att köande, medsökande eller ombud har varit på visningen och sett den aktuella lägenheten.

Övrig information:
Antalet personer som ska bo i lägenheten ska vara anpassade efter lägenhetens storlek. En 1:a är anpassad för 1-2 personer, en 2:a för 2 personer, en 3:a för 4 personer och en 4:a för 6 personer etc. Avsteg från detta kan göras utifrån den specifika lägenhetens storlek, planlösning och förutsättningar.

Intyg som styrker din inkomst som kan komma att begäras:
Inkomsten ska styrkas med nyutfärdat anställningsintyg med uppgift om anställningsform och inkomst samt lönespecifikationer från de senaste tre månaderna. Intyg/utbetalningsplan från A-kassa/CSN ska uppvisas samt kontoutdrag som visar på insatt inkomst.

Egna företagare ska styrka sina inkomster med bl. a senaste inlämnade deklaration till Skatteverket, aktuell balans- och resultatrapport samt nyutfärdat intyg från revisor.

Du måste vara på Boplats Syd och stå i lägenhetskön för att kunna göra en intresseanmälan.

Står du inte i kö ännu? Då kan du gå till registreringen.