Johan Kocksgatan 7A, Trelleborg

Trelleborg, Trelleborg tätort, Trelleborg Centrum

6 personer har hittills anmält sitt intresse

Boplats Syd reserverar sig för att kartan kan visa fel.

Beskrivning


OBS! I dagsläget visar TrelleborgsHem inga lägenheter, alla lägenheter hyrs ut på ritning.

I Trelleborg samsas närheten till havet med stadens liv och med gångavstånd till den nya centralstationen når du Malmö på 25 minuter. Strax utanför har du belysta, asfalterade gång- och cykelvägar samt närhet till skolor och barnomsorg.

Värme ingår i grundhyran. Kall- och varmvatten mäts och debiteras individuellt.

Lägenheterna är modernt planerade med mycket ljusinsläpp och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum (viss avvikelse kan förekomma, se respektive lägenhetsritning).

Köket är välutrustat och ljust. Det vita Marbodalköket har modern inredning, spis med häll och diskmaskin.
Samtliga lägenheter är inredda med ekparkett och vitmålade väggar. Hall och kök har klinkers.

Balkongerna är inte inglasade och det går inte heller att välja som tillval.

Badrummet är rymligt och tillgänglighetsanpassat. Helkaklade väggar (vitt) och klinkers på golvet (grått). Elektrisk handdukstork på väggen och duschhörna med duschdraperiskena i vinkel. Tvättstapel eller kombimaskin finns installerat i badrummet.

Den gemensamma tvättstugan är placerad i husets vindsvåning. Trapphusentrén är utrustad med tag-system och postfack. Cykel förrådet är, precis som entrédörrarna, endast öppningsbara med din elektroniska nyckelbricka. På parkeringsplatserna planeras det för ladd-stolpar och solceller är installerade på hustaken.

Mellan husen skapas en intim och privat innergård som är förbehållen dig som hyresgäst. På innergården finns det grillmöjligheter, några lekredskap för de minsta barnen, sittmöjligheter och cykelställ.
Grönskan är begränsad men utvald och innergårdens vårdträd är ett japanskt körsbärsträd, Tai Haku.

Särskilda krav

 • Ålderskrav: Min 18 år
 • Antal boende: 1 - 4
 • Inkomstkrav:  Minst 1.5 ggr hyran
Krav på inkomsttyp (?)
 • Anställning/Eget Företag
 • Pension
 • A-kassa
 • Försäkringskassa
 • Försörjningsstöd
 • Studiemedel
 • Annan
Om din inkomst inte helt räcker till
 • Kapital
Läs mer om inkomsttyperna
För att kunna söka lägenheten skall den totala inkomsten efter skatt motsvara 1,5 gånger månadshyran.

Krav som hyresvärden ställer:
För att teckna kontrakt ska du ha fyllt 18 år och antalet boende i lägenheten skall vara rimligt i förhållande till storlek och planlösning, se nedan under rubriken Övrig information.
Hushållets sammanlagda inkomst ska vara relevant i förhållande till hyran. Du ska kunna visa upp minst tre månaders stadigvarande inkomst från inflyttningsdatum.

Hyresvärden godkänner:
Som inkomst räknas lön från anställning, försörjningsstöd om personen har intyg utfärdat av Trelleborgs kommun, sjukpenning, föräldrapenning, handikappersättning, pension, arbetslöshetskassa, aktivitetsstöd, inkomst av kapital och studielån/CSN. Om inte inkomsten räcker till kan barnbidrag, underhållsbidrag/stöd och bostadsbidrag/bostadstillägg tillgodoräknas, dock inte om du har försörjningsstöd.
Hyresvärden godkänner etableringsersättning och etableringstillägg under förutsättning att det kvarstår minst 12 månader av etableringsplan från inflyttningsdag räknat samt att den sökande ska vara folkbokförd i Trelleborgs kommun.

Kapital motsvarande minst tre årshyror i kombination med minst 30% av inkomstkravet godkänns också. Tre månaders deposition kan komma att krävas vid osäker inkomst.

Hyresvärden godkänner upp till 5000 kr i skuldsaldo och/eller max 2 betalningsanmärkningar under de senaste 12 månaderna.

Hyresvärden godkänner inte:
Kredit- och referensupplysning tas alltid på den sökande som erbjuds hyreskontrakt. Inga hyresskulder eller andra skulder till TrelleborgsHem eller annan hyresvärd godkänns. Hyresvärden godkänner inte skuldsanering eller utmätningsförsök. Du måste ha goda boendereferenser. Hyresvärden godtar inte borgensman.

Övrig information:
Antalet personer som ska bo i lägenheten ska vara anpassade efter lägenhetens storlek. En 1:a är anpassad för max 2 personer, en 2:a för max 2 personer, en 3:a för max 4 personer och en 4:a för max 6 personer. Avsteg från detta kan göras utifrån den specifika lägenhetens storlek, planlösning och förutsättningar.
Kredit- och referensupplysning tas alltid på den sökande som erbjuds hyreskontrakt. Inga hyresskulder eller andra skulder till TrelleborgsHem eller annan fastighetsägare godkänns.

Intyg som styrker din inkomst:
Nyutfärdat (max två månader gammalt) anställningsintyg och dina tre senaste lönespecifikationer, alternativt andra intyg som styrker din inkomst (ex beslut/intyg från Försäkringskassan och Arbetsförmedlingen) kommer att krävas. Vid etableringsersättning krävs uppvisande av etableringsplan och gjorda utbetalningar från Försäkringskassan.

Vid eget företag ska en kopia på senast inlämnade deklaration till Skatteverket lämnas in, intyg utfärdat av revisor som styrker företagets beräknade resultat och löneuttag under året ska bifogas och företaget ska ha varit verksamt i minst ett år så att deklarerad inkomst syns i kreditupplysningen. Dessutom ska kopia på aktuellt registreringsbevis uppvisas.

Du som idag hyr en bostad i första eller andra hand, bor inneboende, hemma hos föräldrar, eller bor i bostadsrätt, ska även skicka in kontaktuppgifter till din hyresvärd eller kontaktperson i bostadsrättsföreningen.

För att vi ska kunna ta boendereferenser måste du lämna ditt medgivande till din befintliga hyresvärd att vi har rätt att begära ut boendereferenser om dig. Detta medgivande ska vara skriftligt, och kopia på detta medgivande ska bifogas när du skickar in de övriga dokument som krävs vid förmedling av lägenheten.

Du måste vara på Boplats Syd och stå i lägenhetskön för att kunna göra en intresseanmälan.

Står du inte i kö ännu? Då kan du gå till registreringen.