Hyllie allé 2A, Malmö

Malmö, Väster, Hyllievång

26 personer har hittills anmält sitt intresse

Boplats Syd reserverar sig för att kartan kan visa fel.

Beskrivning

Någon visning i lägenheten kommer inte att ges och det är därför viktigt att du tittar på den bifogade planritningen för att bilda dig en uppfattning om lägenheten och dess planlösning.
Möjligt med tidigare tillträde.

Nyproducerade lägenheter i Hyllie.
Fräscha, ljusa och välplanerade lägenheter med mycket förvaringsutrymme. Väggarna är vita och golv av stavparkett i varje rum.
Badrummet är rymligt och utrustat med duschörna samt kombimaskin. Tvättstuga finns ej.
På markplan finns miljörum och barnvagnsförråd. En stor och fin innergård med gott om cykelparkeringar och sittplatser.
Alla lägenheter är utrustade med snabb fiberuppkoppling. Hiss finns.
Kabel-tv från Telia och kallvatten ingår i hyran. IMD av el och varmvatten, en kostnad som tillkommer efter uppmätt förbrukning.

I Hyllie möts landskap och stad. Här bor du nära det mesta.
Shoppingcentret Emporia erbjuder ett brett urval av butiker, restauranger och kaféer.
Här finns även Malmö Arena som med jämna mellanrum lockar tusentals besökare till konserter, mässor, sport och andra stora evenemang.

Hyllies perfekta läge för kommunikation gör området mycket attraktivt. Bland annat finns en av citytunnelns hållplatser i Hyllie. Den tar dig till Malmö city på omkring tre minuter eller Köpenhamn C på mindre än 30 minuter.

Särskilda krav

  • Ålderskrav: Min 18 år
  • Antal boende: 1 - 3
  • Inkomstkrav:  Minst 2 ggr hyran
Krav på inkomsttyp (?)
  • Anställning/Eget Företag
  • Pension
  • A-kassa
  • Försäkringskassa
  • Studiemedel
Om din inkomst inte helt räcker till
  • Borgensman
Läs mer om inkomsttyperna
För att kunna söka lägenheten skall den totala inkomsten efter skatt motsvara minst 2 gånger månadshyran.

Krav som hyresvärden ställer:
För att teckna kontrakt ska du ha fyllt 18 år och antalet boende i lägenheten skall vara rimligt i förhållande till storlek och planlösning, se nedan under rubriken Övrig information. Du eller din medsökande eller ombud ska ha varit på visning och sett den aktuella lägenheten.

Hyresvärden godkänner:
Det krävs att du har inkomst från anställning, pension, a-kassa, studiemedel, eget företag, eller ersättningar från Försäkringskassan; föräldrapenning, etableringsersättning, aktivitetsstöd/utvecklingsersättning, sjukpenning och sjukersättning/aktivitetsersättning. Barnbidrag, underhållsbidrag/underhållsstöd, bostadsbidrag och etableringstillägg godkänns som kompletterande inkomst. Du ska kunna visa upp minst 6 månaders stadigvarande inkomst från inflyttningsdatum. 

Det är du som huvudsökande som ska uppfylla hyresvärdens krav. Gemensam inkomst läggs till grund i det fall du har en medsökande som avser bo tillsammans med dig. Hyresvärden kan godta borgensman som uppfyller krav och inkomst.

Om du har en egen verksamhet ska ditt företag ha varit verksamt i minst ett år så att deklarerad inkomst syns i kreditupplysning.

Hyresvärden godkänner inte:
Du får inte ha betalningsanmärkningar eller oreglerade skulder de senaste 24 månaderna. Kredit- och referensupplysning tas alltid på den sökande som erbjuds hyreskontrakt. Goda referenser från tidigare boende krävs. Försörjningsstöd (tidigare kallat socialbidrag) godtas ej. Kontantutbetald lön godkänns inte.

Övrig information:
Antalet personer som ska bo i lägenheten ska vara anpassade efter lägenhetens storlek. En 1:a är 
anpassad för max 2 personer (under 28 kvm 1 pers), en 2:a för max 3 personer, en 3:a för max 4 personer, en 4:a för max 5 personer, en 5:a för max 6 personer, en 6:a för max 7 personer. 

Intyg som styrker din inkomst och kan komma att begäras:
Inkomsten ska styrkas med nyutfärdat anställningsintyg med uppgift om anställningsform och inkomst. Lönespecifikationer från de senaste tre månaderna samt kontoutdrag som visar löneinsättningar de tre senaste månaderna. Intyg/utbetalningsplan från Försäkringskassa/
A-kassa/CSN ska uppvisas samt kontoutdrag som visar på insatt inkomst de senaste tre månaderna. Egna företagare ska styrka sina inkomster med bl. a senaste inlämnade deklaration till Skatteverket, aktuell balans- och resultatrapport samt nyutfärdat intyg från revisor. 

Du måste vara på Boplats Syd och stå i lägenhetskön för att kunna göra en intresseanmälan.

Står du inte i kö ännu? Då kan du gå till registreringen.