Symfoniallén 1, Vellinge

Vellinge, Skanör

17 personer har hittills anmält sitt intresse

Boplats Syd reserverar sig för att kartan kan visa fel.

Beskrivning

De vackra gårdshusen i kvartersstaden Skanörs Vångar smälter väl samman med Skanörs äldre bebyggelse när kustsamhället växer. De sex loftgångshusen i kvarteret Lotten har entréerna placerade på gavlarna och gränderna mellan husen för tankarna till äldre, charmiga stadskärnor. Den gemensamma gården bildar en egen oas och är delvis insynsskyddad från omgivande gator. Här finns möjligheter till trevligt umgänge med vänner och familj på någon av de gemensamma uteplatserna.
På andra sidan kvarteret finns en ny lekplats som är populär bland barnen på Skanörs Vångar.

Ett tillhörande kallförråd är placerat på gården.

Lägenheten har goda förvaringsmöjligheter och balkong i anslutning till loftgång. Materialvalen är gedigna och hållbara.
Storleken på fönstren är genomgående generös och skapar ljusinsläpp och fina utblickar i flera väderstreck. Även hallen har ljusinsläpp i form av ytterdörr med överljus.
Köket är en fräsch dröm i vitt, med släta luckor och matchade bänkskiva i mörkgrå laminat. Det är förberett för diskmaskin, som finns att få som tillval.
Badrummet är helkaklat med tvätt- och torktumlare placerade under praktisk bänkskiva i grå laminat.
Badrummet har handdukstork.
Sovrummen är ljusa och välplanerade med härliga utblickar.

OBS! Denna bostad är ett rökfritt boende vilket innebär att det inte är tillåtet att röka i lägenheten, balkongen, i fastighetens allmänna utrymmen eller gård.
Läs mer om detta på vår hemsida www.vellingebostader.se/aktuellt/hyresgästinformation.

Hyra bostad 11.664:-/månad
Hyra bilplats 178:-/månad
Publicerad hyra med bilplats 11.839:-/månad

Om den 1:a infaller på en helgdag har man tillträde till lägenheten påföljande vardag, i detta fallet den 4 maj.

Dokument

Planritning

Särskilda krav

  • Ålderskrav: Min 18 år
  • Antal boende: 1 - 5
  • Inkomstkrav:  Minst 2 ggr hyran
Krav på inkomsttyp (?)
  • Anställning/Eget Företag
  • Pension
  • A-kassa
  • Försäkringskassa
  • Studiemedel
Om din inkomst inte helt räcker till
  • Borgensman
  • Kapital
Läs mer om inkomsttyperna
För att kunna söka lägenheten ska den totala inkomsten efter skatt motsvara 2 gånger månadshyran.

Krav som hyresvärden ställer:
För att teckna kontrakt ska du ha fyllt 18 år och antalet boende i lägenheten skall vara rimligt i förhållande till storlek och planlösning, se nedan under rubriken Övrig information. Du ska kunna visa upp minst 3 månaders stadigvarande inkomst från inflyttningsdatum. Du ska vara skötsam och ha skött dina åtaganden i nuvarande boende. I och med att du sökt lägenhet, ger du Vellingebostäder tillstånd att inhämta boendereferenser hos nuvarande och tidigare hyresvärd. Inga anmärkningar från tidigare hyresvärd accepteras. Kredit- och referensupplysning tas alltid på den sökande som erbjuds hyreskontrakt.

Hyresvärden godkänner:
Som inkomst räknas lön från anställning, eget företag, pension, sjukersättning, aktivitetsersättning eller studiemedel. Sjukpenning/föräldrapenning godkänns endast om du har en anställning i grunden. Som komplement till inkomst räknas bostadsbidrag/bostadstillägg. A-kassa godkänns om du har minst 100 dagar kvar vid inflyttning. Anställningsform kan vara tillsvidareanställning eller visstidsanställning.

Det är du som huvudsökande som ska uppfylla hyresvärdens krav. Gemensam inkomst läggs till grund i det fall du har en medsökande som avser bo tillsammans med dig. Om du endast uppfyller 80 % av inkomstkravet kan hyresvärden godta kapital motsvarande en årshyra eller borgensman som uppfyller krav och inkomst.
Om du har en egen verksamhet ska ditt företag ha varit verksamt i minst ett år.

Hyresvärden godkänner inte:
Hyresvärden godkänner inte etableringsersättning, aktivitetsstöd, försörjningsstöd, barnbidrag eller underhållsbidrag/underhållsstöd. Kontantlön godkänns ej.

Betalningsanmärkningar, oreglerade skulder eller skuldsanering godtas inte.

Övrig information:
Antalet personer som ska bo i lägenheten ska vara anpassade efter lägenhetens storlek. En 1:a är anpassad för max 2 personer, en 2:a för max 3 personer, en 3:a för max 4 personer och en 4:a för max 5 personer.

Intyg som styrker din inkomst:
Innan du kan bli aktuell för visning av lägenhet, måste du styrka din inkomst med nyutfärdat anställningsintyg och/eller kopia på anställningsavtal, dina 3 senaste lönespecifikationer samt kontoutdrag som visar löneinsättningarna de 3 senaste månaderna, alternativt andra intyg som styrker din inkomst t.ex beslut/intyg från Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen, Pensionsmyndigheten eller CSN. Om du nyligen har börjat arbeta eller bytt arbetsgivare måste du kunna visa upp minst 1 lönespecifikation.

Egna företagare ska ha varit verksamma minst 1 år och ska styrka sina inkomster med bl. a senaste inlämnade deklaration till Skatteverket, registerutdrag från Skatteverket samt en aktuell resultat- och balansrapport.

Du måste vara på Boplats Syd och stå i lägenhetskön för att kunna göra en intresseanmälan.

Står du inte i kö ännu? Då kan du gå till registreringen.