Singelgatan 18, Malmö

Malmö, Norr, Johanneslust

65 personer har hittills anmält sitt intresse

Boplats Syd reserverar sig för att kartan kan visa fel.

Beskrivning

Etagelägenhet på 4 rum och kök, 120 kvm.

Fastighetens bågform erbjuder ett spännande boende med stora fönsterpartier och en känsla av att bo i hus. Standarden på lägenheterna är hög. Genomgående ekparkett och vita släta väggar ger bra förutsättningar att skapa ett personligt hem. Köket är inrett med vita luckor, bänkskiva i mörkt laminat och vitt kakel. Badrummen är helkaklade med ljusa väggar och mörkt klinker med komfortvärme i golv. Lägenheten är i två våningar och ligger på en hörna.

Sappa levererar TV, man tecknar eget abonnemang.
AllTele levererar bredband, man tecknar eget abonnemang.

Huset är beläget i ett tryggt och lugnt område i familjevänliga Johanneslust. Ett stenkast ifrån finns Friskis&Svettis träningsanläggning med ett stort utbud av aktiviteter. Grönområdet Bulltofta är även en populär park för träning och fritidsaktiviteter. Annan service som erbjuds inom 5 minuters avstånd är vårdcentral, förskola, pendlingsmöjligheter med buss och shopping på Värnhem. Med intilliggande påfart till motorvägen tar du dig enkelt till närliggande kommuner och över sundet med bil.

I hyran ingår värme och vatten.

OBS! Hyran motsvarar år 2019 månadshyra. Förhandling av ny hyra pågår.

Särskilda krav

 • Ålderskrav: Min 18 år
 • Antal boende: 1 - 6
 • Inkomstkrav:  Minst 1.5 ggr hyran
Krav på inkomsttyp (?)
 • Anställning/Eget Företag
 • Pension
 • A-kassa
 • Försäkringskassa
 • Försörjningsstöd
 • Studiemedel
 • Annan
Om din inkomst inte helt räcker till
 • Borgensman
 • Deposition
Läs mer om inkomsttyperna
Krav som hyresvärden ställer:
För att kunna söka lägenheten skall den totala inkomsten efter skatt motsvara minst 1,5 gånger månadshyran.
För att teckna kontrakt ska du ha fyllt 18 år och antalet boende i lägenheten skall vara rimligt i förhållande till storlek och planlösning, se nedan under rubriken Övrig information. Du ska kunna visa upp minst 3 månaders stadigvarande inkomst från inflyttningsdatum. Du, din medsökande eller ombud ska ha varit på visning och sett den aktuella lägenheten.

Hyresvärden godkänner:
Det krävs att du har inkomst från anställning (förvärvsinkomst), försörjningsstöd (intyg utfärdat av Malmö stad efter genomförd utredning), sjukpenning, föräldrapenning, handikappersättning, pension, arbetslöshetskassa, aktivitetsstöd, etableringsersättning och studielån/CSN, underhållsbidrag/stöd samt bostadsbidrag och barnbidrag. Hyresvärden godkänner även borgensman i kombination med 50% av inkomstkravet eller deposition bestående av 3 gånger hyran i kombination med 50%.

Det är du som huvudsökande som ska uppfylla hyresvärdens krav. Gemensam inkomst läggs till grund i det fall du har en medsökande som avser bo tillsammans med dig.

Hyresvärden godkänner skuldsanering samt max 2 betalningsanmärkningar under de senaste 12 månaderna.

Hyresvärden godkänner inte:
Inga hyresskulder eller andra skulder till hyresvärdar godkänns. Kredit- och referensupplysning tas alltid på den sökande som erbjuds hyreskontrakt. Kontant utbetald lön godkänns ej. Goda referenser från tidigare boende krävs.

Övrig information:
Antalet personer som ska bo i lägenheten ska vara anpassade efter lägenhetens storlek. En 1:a är anpassad för 1-2 personer, en 2:a för 2 - 3 personer, en 3:a för 4 personer och en 4:a för 6 personer etc.

Intyg som styrker din inkomst och kan komma att begäras:
Inkomsten ska styrkas med nyutfärdat arbetsgivarintyg med uppgift om anställningsform och inkomst samt lönespecifikationer från de senaste tre månaderna. Intyg/utbetalningsplan från Försäkringskassa/ Malmö kommun/A-kassa/CSN ska uppvisas samt kontoutdrag som visar på insatt inkomst. Egna företagare ska styrka sina inkomster med bl. a senaste inlämnade deklaration till Skatteverket, aktuell balans- och resultatrapport samt nyutfärdat intyg från revisor.

Du måste vara på Boplats Syd och stå i lägenhetskön för att kunna göra en intresseanmälan.

Står du inte i kö ännu? Då kan du gå till registreringen.