Mastgränd 6A, Malmö

Malmö, Norr, Västra Hamnen

25 personer har hittills anmält sitt intresse

Boplats Syd reserverar sig för att kartan kan visa fel.

Beskrivning

I denna lägenhet finns möjlighet till inflyttning från 1 april.

Skandia Fastigheter har byggt 60 lägenheter, vilka stod klara i april 2015 i Masthusen, i hjärtat av Västra hamnen i Malmö. Lägenheterna ligger invid Masthusens nya stadsdelstorg, Masttorget, som erbjuder restaurang, café, butiker och service. Här finns Malmös bästa ICA Maxi-butik, Systembolaget och Apoteket. I bostadskvarteret finns det ett dygnet runt-öppet gym. Västra hamnens rika utbud av restauranger och caféer hittar du precis runt hörnet. I Masthusen är det nära till både havet och stadspulsen.

Lägenheterna håller en genomgående hög standard. Väggarna är vitmålade och golven består av mattlackad ekparkett. Samtliga badrum är helkaklade och har vikbara duschväggar i glas samt tvättmaskin och torktumlare alternativt kombimaskin i de mindre lägenheterna. Köken från Marbodal är utrustade med diskmaskin, häll, ugn samt kyl och frys. De flesta lägenheterna har balkong eller uteplats via loftgång. Fastigheten har fiber via Com Hem med möjlighet till bredband, telefon och TV.
På bottenvåningen finns förråd för barnvagnar och rullstolar-/rullatorer. Här finns även cykelrum och lägenhetsförråd. Innergården är en grön oas med plats för både lugn och lek. Ovanpå förrådsbyggnaden finns sittytor och odlingsmöjligheter för de boende.

Värme, varmvatten- och kallvatten ingår i hyran. Hyresgästen tecknar eget el-abonnemang.

Hyresnivå för år 2019.

Medlemskap i bilpool ingår i 5 år, som gäller från 1 april 2015. Garageplats finns att hyra i närliggande P-huset Aktern, kontakta Parkering Malmö på 040-605 69 00 eller www.pmalmo.se

Särskilda krav

  • Ålderskrav: Min 18 år
  • Antal boende: 1 - 4
  • Inkomstkrav:  Minst 3 ggr hyran
Krav på inkomsttyp (?)
  • Anställning/Eget Företag
  • Pension
  • A-kassa
  • Försäkringskassa
  • Studiemedel
Hushållets sammanlagda bruttoinkomst skall uppgå till minst 4 gånger månadshyran. För att kunna söka lägenheten skall den totala inkomsten efter skatt motsvara 3 gånger månadshyran.

Hyresvärden accepterar inte betalningsanmärkningar eller skulder och kommer att kräva nyutfärdat anställningsintyg med uppgift om anställningsform och inkomst. För godkännande krävs en stadigvarande inkomst. Den sökande får inte lov att ha någon annan bostad, om detta finns skall detta boende avslutas. Den sökande skall kunna uppvisa goda referenser från tidigare hyresvärd.

För att förhindra osunda boendeförhållanden skall antalet personer som bor i lägenheten vara anpassade till lägenhetens storlek. En 1:a är anpassad för max 2 vuxna eller en 1 vuxen och ett barn, en 2:a är anpassad för max 2 vuxna och 1 barn, en 3:a är anpassad efter max 2 vuxna och 2 barn.

Du måste vara på Boplats Syd och stå i lägenhetskön för att kunna göra en intresseanmälan.

Står du inte i kö ännu? Då kan du gå till registreringen.