Linjetvågatan 4, lgh 1322-2405, Malmö

Malmö, Norr, Värnhem

27 personer har hittills anmält sitt intresse

Boplats Syd reserverar sig för att kartan kan visa fel.

Beskrivning

Den 1 februari 2020 står Kizazi Fastigheter nybyggda flerbostadshus, Ledbussen 1, klart för inflyttning. Ett sexvåningshus med totalt 41 hyreslägenheter. Detta är ett perfekt boende för dig som vill bo citynära med nöjen, service och kommunikationsmöjligheter ett stenkast bort.


I hyran ingår värme, vatten, kabel-TV.

Lägenheten är yteffektivt planerad och den tilltagna takhöjden tillsammans med stora fönsterpartier ger ljus och rymd. Till lägenheten hör balkong. Lägenheten har en öppen och modern planlösning. På samtliga golv ligger ekparkett och väggarna är vitmålade. I köket finns spis med induktionshäll och varmluftsugn, matkvarn för matavfall samt plats för mikrovågsugn. Helkaklat badrum med dusch. I hallen finns säkerhetsdörr samt fasta garderober. Lägenheten har den nya elstandarden med DCL lamputtag.

På fastighetens tak finns en gemensam takterrass som nås från sjätte plan från Linjetvågatan 4. Observera att garageplats och bilpool finns att hyra via Q-park i vår grannfastighet ELINA.

I källaren finns två tvättstugor, lägenhetsförråd, barnvagnsförråd samt cykelförvaring med cykelverkstad.

Hyresjustering sker tidigast från år 2022.

Mindre avvikelser på planritning kan förekomma. Rätt till ändring förbehålls.

Särskilda krav

 • Ålderskrav: Min 18 år
 • Antal boende: 1 - 3
 • Inkomstkrav:  Minst 1.5 ggr hyran
Krav på inkomsttyp (?)
 • Anställning/Eget Företag
 • Pension
 • A-kassa
 • Försäkringskassa
 • Försörjningsstöd
 • Studiemedel
Om din inkomst inte helt räcker till
 • Borgensman
 • Deposition
Läs mer om inkomsttyperna
Krav som hyresvärden ställer:
För att kunna söka lägenheten skall den totala inkomsten efter skatt motsvara minst 1,5 gånger månadshyran.
För att teckna kontrakt ska du ha fyllt 18 år och antalet boende i lägenheten skall vara rimligt i förhållande till storlek och planlösning, se nedan under rubriken Övrig information. Du ska kunna visa upp minst 3 månaders stadigvarande inkomst från inflyttningsdatum. Du, din medsökande eller ombud ska ha varit på visning och sett den aktuella lägenheten.

Hyresvärden godkänner:
Det krävs att du har inkomst från anställning (förvärvsinkomst), försörjningsstöd (intyg utfärdat av Malmö stad efter genomförd utredning), sjukpenning, föräldrapenning, handikappersättning, pension, arbetslöshetskassa, aktivitetsstöd, etableringsersättning och studielån/CSN, underhållsbidrag/stöd samt bostadsbidrag och barnbidrag. Hyresvärden godkänner även borgensman i kombination med 50% av inkomstkravet eller deposition bestående av 3 gånger hyran i kombination med 50%.

Det är du som huvudsökande som ska uppfylla hyresvärdens krav. Gemensam inkomst läggs till grund i det fall du har en medsökande som avser bo tillsammans med dig.

Hyresvärden godkänner skuldsanering samt max 2 betalningsanmärkningar under de senaste 12 månaderna.

Hyresvärden godkänner inte:
Inga hyresskulder eller andra skulder till hyresvärdar godkänns. Kredit- och referensupplysning tas alltid på den sökande som erbjuds hyreskontrakt. Kontant utbetald lön godkänns ej. Goda referenser från tidigare boende krävs.

Övrig information:
Antalet personer som ska bo i lägenheten ska vara anpassade efter lägenhetens storlek. En 1:a är anpassad för 1-2 personer, en 2:a för 2 - 3 personer, en 3:a för 4 personer och en 4:a för 6 personer etc.

Intyg som styrker din inkomst och kan komma att begäras:
Inkomsten ska styrkas med nyutfärdat arbetsgivarintyg med uppgift om anställningsform och inkomst samt lönespecifikationer från de senaste tre månaderna. Intyg/utbetalningsplan från Försäkringskassa/ Malmö kommun/A-kassa/CSN ska uppvisas samt kontoutdrag som visar på insatt inkomst. Egna företagare ska styrka sina inkomster med bl. a senaste inlämnade deklaration till Skatteverket, aktuell balans- och resultatrapport samt nyutfärdat intyg från revisor.

Du måste vara på Boplats Syd och stå i lägenhetskön för att kunna göra en intresseanmälan.

Står du inte i kö ännu? Då kan du gå till registreringen.