Västra Rönneholmsvägen 43A, Malmö

Malmö, Innerstaden, Fågelbacken

15 personer har hittills anmält sitt intresse

Boplats Syd reserverar sig för att kartan kan visa fel.

Beskrivning

Nu är en helt unik tvåa ledig i studenthuset Xantippa! En tvåa i etage med en ingång på varje våning. Översta våningen ligger högst upp i huset på femte våningen, där köket och vardagsrummet går i öppen planlösning. Köket är fullutrustat med ugn, spis och kyl med frys. På nederplan, som ligger på våning fyra i huset finns garderob, kaklat badrum och sovrum. På båda plan finns tre härliga fönster i mot gården som ger ett fint ljusinsläpp. Hiss finns från entrén upp till femte våningen. På fjärde våningen finns även en stor takterrass som kan användas av alla. 10 mån hyresdebitering, juli och augusti är hyresfria. El, värme, vatten och ett källarförråd ingår i hyran. Xantippa ligger i populära och centrala Slottstaden i Malmö. Härifrån har du ca 10 min cykelväg till Malmö Universitet. planritningen för att kunna bedöma om planlösningen motsvarar dina önskemål. På MKB:s hemsida finns mer information om kabel- TV, bredband med mera och du kan även se bilder på exempellägenheter från våra olika hus www.mkbfastighet.se/student

Om du är med i första urvalet kommer du att bli inbjuden till visning av lägenheten. Du tar själv kontakt med boende kund för att titta på lägenheten. Kan denne inte visa lägenheten måste du tacka ja eller nej utan att ha sett den.
Det är viktigt att du tackar ja eller nej till lägenheten inom 2 dagar oavsett om du sett den eller ej. Tackar du ja förväntas du även att tacka ja till lägenheten om den erbjuds dig. Lägenheten kommer att börja tilldelas den 9/12, då ber vi dig vara uppmärksam på din telefon! Det är alltså senast den 9/12 klockan 08.00 du måste tackat ja eller nej till lägenheten.Du kan ladda upp dina intyg på din boplats syd profil redan nu. Det vi vill se från er är ett registreringsintyg och ett resultatintyg allt detta hittar ni på Ladok. Läser du vid KY/YH så är det studieintyg som krävs från utbildningsansvarig.
Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten


Särskilda krav

  • Ålderskrav: Min 18 år
  • Antal boende: 1 - 2
  • Inkomstkrav:  Minst 1 ggr hyran
    Godkända utbildningstyper
  • Högskola/universitet
  • YH- eller KY-Utbildning
Lägenheten avses som studentlägenhet. Vi prioriterar studerande i Malmö. Uthyrning av studentbostad sker enligt uthyrningspolicy för MKB Student. För att kunna teckna avtal krävs antagningsbesked eller studieintyg med minimum 14 högskolepoäng eller motsvarande. Inkomsten ska vara relevant i förhållande till hyran, för student räknas CSN som inkomst. Saknas ekonomisk historik i Sverige erläggs 3 månaders hyresdeposition, i vissa fall kan MKB kräva borgensman. MKB godkänner upp till 5000 kr i skuldsaldo och/eller max 2 betalningsanmärkningar under de 12 senaste månaderna. Inga hyresskulder godkänns.

Du måste vara på Boplats Syd och stå i lägenhetskön för att kunna göra en intresseanmälan.

Står du inte i kö ännu? Då kan du gå till registreringen.