Segeparksgatan 17, Malmö

Malmö, Norr, Segevång

10 personer har hittills anmält sitt intresse

Boplats Syd reserverar sig för att kartan kan visa fel.

Beskrivning

En lägenhet för dig som är 55+.

Relativt nybyggd lägenhet i högre standard med öppen planlösning. Lägenheten ligger på fjärde våningen och har en härlig inglasad men öppningsbar balkong.

I det helkaklade badrummet finns tvättmaskin, torktumlare samt dusch. I fastigheten har du fri tillgång till gym och relaxavdelning med bastu! På den trevliga gården finns boulebanor och sittplatser med grill.

Följande ingår i hyran:
-Värme och varmvatten
-TV-kanaler digitalt utsänt via fiber, Telenors basutbud av tv-kanaler ingår. Möjlighet finns för hyresgästen att själv därutöver beställa fler tv-kanaler, bredbands- och telefontjänster av Telenor via det moderna fibernätet.
-Tillgång till Gym- och relaxavdelning med bastu.

Rumsbeskrivning:

Takhöjden är ca 2,5 m.

Kök
Modern köksinredning med släta luckor i ljus ask (laminat). Rostfria maskiner. Helintegrerad diskmaskin. Grått kakel. Väggar målade i bruten vit kulör.

Badrum och tvätt
Helkaklat med mörkgrå klinker på golv och vitt kakel på vägg med ett vertikalt mönster av mörkgrå klinker bakom wc-stol. Rökfärgade duschglasdörrar, handdukstork. Tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare, bänkskiva samt väggskåp däröver. Stödhandtag i duschar. Spegelöverskåp.

Hall
Golv av mörkgrå klinker. Väggar målade i bruten vit kulör. Hatthylla.

Vardagsrum och sovrum
Ekparkett på golv och väggarna är målade i bruten vit kulör.

Klädkammare
Ekparkett eller mörkgrå klinker på golv och väggarna är målade i bruten vit kulör.

Inglasad balkong
Inglasad balkong, ca 7 kvm, med glasvikdörrar så man kan öppna upp ordentligt, belysningsarmatur finns i tak.Övrigt
Till lägenheten hör också ett vindsförråd. Hiss finns. Utemiljö med gräsytor, grillplats, gemensam boulebana för Contentus lägenheter, cykelställ under tak m.m.
Lägre byggnader som t ex garage har gröna tak med konstnärligt mönster av singel. Gröna tak är ett återupplivande av de gamla jordtaken och tjänar syftet att höja grönytefaktorn och åstadkomma en genuint biologisk miljö.
Det finns möjlighet att hyra separat hyra garage eller parkeringsplats på fastigheten.

Dokument

Planlösning

Särskilda krav

  • Ålderskrav: Min 55 år
  • Antal boende: 1 - 2
  • Inkomstkrav:  Minst 2 ggr hyran
Krav på inkomsttyp (?)
  • Anställning/Eget Företag
  • Pension
Om din inkomst inte helt räcker till
  • Borgensman
  • Kapital
  • Deposition
Läs mer om inkomsttyperna
Hushållets sammanlagda inkomst ska vara relevant i förhållande till hyran. Därför krävs en fast disponibel månadsinkomst som efter skatt motsvarar minst 2 gånger månadshyran. Om man har en fast disponibel månadsinkomst som efter skatt motsvarar mellan 1,5 till 2 gånger månadshyran kan man ändå få hyra en lägenhet om man har en styrkt förmögenhet på motsvarande 3 årshyror alt kan lämna en deposition på 3 månadshyror eller att avtalet undertecknas av en borgensman med god fast inkomst.
Sökande och medsökande skall vara fria från betalningsanmärkningar och skulder hos kronofogden. Förutom inkomst av fast anställning eller eget företag godkänns även pension.

Antalet personer som ska bo i lägenheten ska vara väl anpassade till lägenhetens storlek. Lägenheten är anpassad för max 2 personer.

Man skall ha skött sitt tidigare boende väl. Kreditupplysning och referenser från tidigare boende tas innan kontraktsskrivning.

Sökanden eller medsökanden måste vara minst 55 år för att teckna kontrakt på lägenheten. Man behöver personligen närvara på kommande visning.

Om det är två personer som skall bo tillsammans i lägenheten vill vi att båda två står som hyresgäster på kontraktet.

Du måste vara på Boplats Syd och stå i lägenhetskön för att kunna göra en intresseanmälan.

Står du inte i kö ännu? Då kan du gå till registreringen.