Singelgatan 18, Malmö

Malmö, Norr, Johanneslust

69 personer har hittills anmält sitt intresse

Boplats Syd reserverar sig för att kartan kan visa fel.

Beskrivning

Välplanerad 4 rum och kök, men dock bara 2 sovrum, på 120 m2 i två plan med en liten uteplats. WC med dusch på bägge våningarna. Det är en uteplats på bägge sidor om lägenheten. På ena sidan med gräsmatta och på andra sidan en med plattsättning.

Fastighetens bågform erbjuder ett spännande boende med stora fönsterpartier och en känsla av att bo i hus. Standarden på lägenheterna är hög. Genomgående ekparkett och vita väggar ger bra förutsättningar att skapa ett personligt hem. Köket är inrett med vita luckor, bänkskiva i mörkt laminat och vitt kakel. Badrummen är helkaklade med ljusa väggar och mörkt klinker med komfortvärme i golv.

Huset är beläget i ett tryggt och lugnt område i familjevänliga Johanneslust. Ett stenkast ifrån finns Friskis & Svettis träningsanläggning med ett stort utbud av aktiviteter. Grönområdet Bulltofta är även en populär park för träning och fritidsaktiviteter. Annan service som erbjuds inom 5 minuters avstånd är vårdcentral, förskola, pendlingsmöjligheter med buss och shopping på Värnhemstorget. Med intilliggande påfart till motorvägen tar du dig enkelt till närliggande kommuner och över sundet med bil.

Det streckade rummet på våning 1 finns inte.

OBS tidigare inflyttning kan diskuteras om det önskas.

Dokument

lgh skiss

Särskilda krav

 • Ålderskrav: Min 18 år
 • Antal boende: 1 - 6
 • Inkomstkrav:  Minst 1.5 ggr hyran
Krav på inkomsttyp (?)
 • Anställning/Eget Företag
 • Pension
 • A-kassa
 • Försäkringskassa
 • Försörjningsstöd
 • Studiemedel
 • Annan
Om din inkomst inte helt räcker till
 • Borgensman
 • Deposition
Läs mer om inkomsttyperna
Krav som hyresvärden ställer:

För att kunna söka lägenheten skall den totala inkomsten efter skatt motsvara minst 1,5 gånger månadshyran.
För att teckna kontrakt ska du ha fyllt 18 år och antalet boende i lägenheten skall vara rimligt i förhållande till storlek och planlösning, se nedan under rubriken Övrig information. Du eller din medsökande eller ombud ska ha varit på visning och sett den aktuella lägenheten. Fastighetsägaren kan komma kräva ett intyg på inkomst.

Hyresvärden godkänner:

Det krävs att du har inkomst från anställning (förvärvsinkomst), försörjningsstöd (intyg utfärdat av Malmö stad efter genomförd utredning), sjukpenning, föräldrapenning, handikappersättning, pension, arbetslöshetskassa, aktivitetsstöd, etableringsersättning och studielån/CSN, underhållsbidrag/stöd samt bostadsbidrag och barnbidrag. Hyresvärden godkänner även borgensman i kombination med 50% av inkomstkravet eller deposition bestående av 3 gånger hyran i kombination med 50%.

Det är du som huvudsökande som ska uppfylla hyresvärdens krav. Gemensam inkomst läggs till grund i det fall du har en medsökande som avser bo tillsammans med dig.

Fastighetsägaren godkänner upp till 5000 kr i skuldsaldo och/eller max 2 betalningsanmärkningar under de senaste 12 månaderna. Fastighetsägaren godkänner skuldsanering.

Hyresvärden godkänner inte:
Inga hyresskulder eller andra skulder till fastighetsägare godkänns. Kredit- och referensupplysning tas alltid på den sökande som erbjuds hyreskontrakt. Kontant utbetald lön godkänns ej. Goda referenser från tidigare boende krävs.

Övrig information:
Antalet personer som ska bo i lägenheten ska vara anpassade efter lägenhetens storlek. En 1:a är anpassad för 1-2 personer, en 2:a för 2 - 3 personer, en 3:a för 4 personer och en 4:a för 6 personer etc.

Intyg som styrker din inkomst och kan komma att begäras:
Inkomsten ska styrkas med nyutfärdat arbetsgivarintyg med uppgift om anställningsform och inkomst samt lönespecifikationer från de senaste tre månaderna. Intyg/utbetalningsplan från Försäkringskassa/ Malmö kommun/A-kassa/CSN ska uppvisas samt kontoutdrag som visar på insatt inkomst. Egna företagare ska styrka sina inkomster med bl. a senaste inlämnade deklaration till Skatteverket, aktuell balans- och resultatrapport samt nyutfärdat intyg från revisor.

Obligatoriskt för sökande eller ombud att närvara på visning av den aktuella lägenheten.

Du måste vara inloggad på Boplats Syd och stå i lägenhetskön för att kunna göra en intresseanmälan.

Står du inte i kö ännu? Då kan du gå till registreringen.