Torggatan 20, Svedala

Svedala, Bara

6 personer har hittills anmält sitt intresse

Boplats Syd reserverar sig för att kartan kan visa fel.

Beskrivning

I våra fastigheter på Torggatan 18-20 och 26-34, byggda 2018 respektive 2012, finns 91 hyreslägenheter i ett flertal olika storlekar och utföranden – från 1 rum och kök på 44 till 4 rum och kök på 99,5 kvadratmeter. Bostäderna är ljusa och bekväma med antingen balkong eller uteplats i markplan. Det stora utbudet ger utrymme för en sund och trivsam mångfald och en valfrihet där du kan hitta din drömbostad, både nu och längre fram i livet.

Hyreslägenheterna ligger i Nya Baras absoluta centrum. Bostäderna fördelas längs centrums sträckning i omsorgsfullt planerade punkt- och lamellhus på mellan 4–5 våningar. Byggnaderna närmast torget inrymmer även butikslokaler i markplan och via öppningar mellan husen når du de rofyllda innergårdarna och de inre fastigheterna. Stadsplanen är öppen och fri, utan bakgator och prång, så att du och dina barn kan röra er fritt och tryggt. Bostäderna är energismarta och uppförda i samklang med miljön. Samtliga hyreslägenheter är välutrustade, bland annat har de egen tvättmöjlighet och är förberedda för diskmaskin samt ingår utrustning för bredband, TV och telefoni. Även grundutbud TV ingår. Inredningen utförs i smakfulla, diskreta material i ljusa och neutrala färger av hög kvalitet.

På gångavstånd finns sporthall, livsmedelsaffär, bank, frisör, vårdcentral, tandläkare, fotvård, bibliotek, apotek, pizzeria mm. Bara har ett aktivt föreningsliv och många vallfärdar till ortens gröna omgivningar. Den högklassiga PGA-golfbanan och Torups bokskog är välkända attraktioner.

Dokument

LGH 1204A

Särskilda krav

  • Ålderskrav: Min 18 år
  • Antal boende: 1 - 4
  • Inkomstkrav:  Minst 2.5 ggr hyran
Krav på inkomsttyp (?)
  • Anställning/Eget Företag
  • Pension
  • A-kassa
  • Försäkringskassa
  • Studiemedel
För att kunna söka lägenheten ska den totala inkomsten efter skatt motsvara 2,5 gånger månadshyran.

Krav som hyresvärden ställer:
För att teckna kontrakt ska du ha fyllt 18 år och antalet boende i lägenheten skall vara rimligt i förhållande till storlek och planlösning, se nedan under rubriken Övrig information.
Du ska kunna visa upp minst 6 månaders stadigvarande inkomst från inflyttningsdatum.
Du ska vara skötsam och ha skött dina åtaganden i nuvarande boende. I och med att du sökt lägenhet så ger du Volito tillstånd att inhämta boendereferenser hos nuvarande och tidigare hyresvärd. Inga anmärkningar från tidigare hyresvärd accepteras. Hyresvärden kräver att köande, medköande eller ombud har varit på visningen och sett den aktuella lägenheten.
Du måste personligen besöka Volitos kontor för att teckna avtal. Medtag id-handling.

Hyresvärden godkänner:
Som inkomst räknas lön från anställning/eget företag, föräldrapenning med anställning i grunden, sjukersättning, sjukpenning/rehabiliteringsersättning, CSN och pension.
Bostadstillägg för pensionärer godkänns från det år man fyller 65.
A-kassa godkänns.
Anställningsform kan vara tillsvidareanställning, visstidsanställning (medlemskap i A-kassa krävs), långtidsvikariat eller projektanställning.
Om du har en egen verksamhet ska ditt företag ha varit verksamt i minst ett år.

Hyresvärden godkänner inte:
Hyresvärden godkänner inte provanställning, frilansuppdrag, tidsbegränsad anställning eller timanställning.
Hyresvärden godkänner inte heller barnbidrag, bostadsbidrag, försörjningsstöd, underhållsstöd, underhållsbidrag, etableringsersättning, etableringsstöd eller föräldrapenning utan anställning i grunden som inkomst.
Kredit- och referensupplysning tas alltid på den sökande som erbjuds hyreskontrakt. Inga hyresskulder eller andra skulder till fastighetsägare godkänns. Inga betalningsanmärkningar, skulder eller skuldsanering accepteras.
Hyresvärden godkänner inte kontantlön.
Fullmakt vid kontraktsskrivning godkänns ej.

Övrig information:
Antalet personer som ska bo i lägenheten ska vara anpassade efter lägenhetens storlek. En 1:a är anpassad för max 2 personer, en 2:a för max 3 personer, en 3:a för max 4 personer och en 4:a för max 5 personer, en 5:a för max 6 personer och en 6:a för max 7 personer.

Intyg som styrker din inkomst och kan komma att begäras:
Nyutfärdat anställningsavtal, dina tre senaste lönespecifikationer samt kontoutdrag som visar löneinsättningarna de 3 senaste månaderna, alternativt andra intyg som styrker din inkomst t ex beslut/intyg från Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen eller CSN kommer att krävas.
Egna företagare ska styrka sina inkomster med bl.a. kopia på senast inlämnade inkomstdeklaration och bilaga från NE, aktuell balans- och resultatrapport, taxerade inkomster enligt aktuell kreditupplysning, intyg utfärdat av revisor som styrker företagets beräknade resultat och löneuttag under året samt nyutfärdat registerutdrag från Skatteverket.

Du måste vara på Boplats Syd och stå i lägenhetskön för att kunna göra en intresseanmälan.

Står du inte i kö ännu? Då kan du gå till registreringen.