Nygatan 44, Trelleborg

Trelleborg, Trelleborg tätort, Trelleborg Centrum

2 personer har hittills anmält sitt intresse

Boplats Syd reserverar sig för att kartan kan visa fel.

Beskrivning

I hjärtat av Trelleborg ligger denna lägenhet med 3 rum och kök. Ljus och fräsch lägenhet i centrala Trelleborg. Totalrenoverad 2012 med helkaklat badrum, ljust fräscht kök, trägolv och säkerhetsdörr.

balkong i sydväst.

P-plats finns att hyra separat.

Dokument

lgh6601-00403

Särskilda krav

  • Ålderskrav: Min 18 år
  • Antal boende: 1 - 4
  • Inkomstkrav:  Minst 3 ggr hyran
Krav på inkomsttyp (?)
  • Anställning/Eget Företag
  • Pension
  • A-kassa
  • Försäkringskassa
  • Studiemedel
Hushållets sammanlagda bruttoinkomst skall uppgå till minst 4 gånger månadshyran. För att kunna söka lägenheten skall den totala inkomsten efter skatt motsvara 3 gånger månadshyran.

Hyresvärden accepterar inte betalningsanmärkningar eller skulder och kommer att kräva nyutfärdat anställningsintyg med uppgift om anställningsform och inkomst. För godkännande krävs någon form av varaktig och stadigvarande inkomst; Tillsvidareanställning, visstidsanställning, långtidsvikariat, egen rörelse, pension, studiemedel och föräldrapenning med anställning i grunden. Viss form av inkomst från Försäkringskassan godkänns som inkomst. Försörjningsstöd, etableringsersättning eller aktivitetsersättning accepteras ej.

Den sökande får inte lov att ha någon annan bostad, om detta finns skall detta boende avslutas. Den sökande skall kunna uppvisa goda referenser från tidigare hyresvärd.

För att förhindra osunda boendeförhållanden skall antalet personer som bor i lägenheten vara anpassade till lägenhetens storlek. En 1:a är anpassad för max 2 vuxna eller en 1 vuxen och ett barn, en 2:a är anpassad för max 2 vuxna och 1 barn, en 3:a är anpassad efter max 2 vuxna och 2 barn.

Hyresvärden kräver att köande, medköande eller ombud varit på visningen och sett den aktuella lägenheten.

Hyresvärden kräver att köande, och eventuell medköande, närvarar vid kontraktsskrivningen.

Du måste vara inloggad på Boplats Syd och stå i lägenhetskön för att kunna göra en intresseanmälan.

Står du inte i kö ännu? Då kan du gå till registreringen.