Nannas gata 24, Malmö

Malmö, Väster, Hyllievång

21 personer har hittills anmält sitt intresse

Boplats Syd reserverar sig för att kartan kan visa fel.

Beskrivning

Hyreshus i Hyllie med dansk design och lite utöver det vanliga!
I kvarteret Dungen söder om Stationstorget och Point Hyllie uppför Roth Fastigheter ett hållbart och miljömedvetet flerbostadshus i 4 - 6 våningar med 70 hyreslägenheter i olika storlekar. I hörnet mot Tygelsjöleden och Ymers gata finns en lokal i bottenplan för uthyrning. Fastigheten ligger i direkt anslutning till den blivande parken i Hyllie. Arkitekt är Juul & Frost Arkitekter och byggare är Thage i Skåne AB.

Hyresinformation
Värme ingår i hyran. El, varm och kallvatten mäts individuellt och debiteras separat. Förbrukning och kostnader följs enkelt via en portal. Vi erbjuder ett generöst TV utbud med 17 kanaler inklusive danska kanaler mot en månadskostnad om 85 kr. Fiber Internet erbjuds via Malmö Stadsnät med ett flertal alternativa leverantörer och bandbredder.

Om lägenheterna
Lägenheterna får generellt högt till tak ~2,7 m. Alla lägenheter har en generös balkong eller uteplats. Väggarna i lägenheterna har en svag gråton. Ekparketten har en spännande rökfärg. Många fönster är från golv till tak vilket skapar en härlig rymdkänsla. Vi har valt ett exklusivt Marbodal-kök där bland annat lådor och skåp öppnas med grepplist i underkant. I linje med väggarnas färg så kommer köksskåp och lådfronter i en snygg gråton. Delad separat kyl/frys, spis med induktionshäll och varmluftsfunktion och alla lägenheter är utrustade med diskmaskin.

I större lägenheter är badrummet är utrustade med separat tvättmaskin och torktumlare och i de mindre lägenheterna är det en kombimaskin. Två av väggarna och golven i badrum är kaklade med svenska kvalitetsplattor från Höganäs. Toaletterna har ingen spolkant för att underlätta städning. Duschväggarna är i glas och det finns handdukstork i alla badrum. Badrumsgolvet har el-komfortvärme som styrs separat. Förråden finns direkt i lägenheterna, ofta som ett separat rum eller i garderober med skjutdörrar. Balkongernas fronter är i glas och fungerar som vindskydd.

Gröna miljöer och rökfritt
En grön och inbjudande innergård. Hela fastigheten är rökfri vilket innebär att såväl lägenheter som balkonger, uteplatser, innergård och entréer är rökfria.

Cyklar och bilar
I hyran ingår medlemsavgiften till bilpool i hela 10 år, dessutom bjuds det på 1000 kr insatt på ert jojo kort vid inflyttningen. Cyklarna parkeras i direkt anslutning till entréerna. Bilar parkeras i närliggande p-hus.

Särskilda krav

  • Ålderskrav: Min 18 år
  • Antal boende: 1 - 3
  • Inkomstkrav:  Minst 2 ggr hyran
Krav på inkomsttyp (?)
  • Anställning/Eget Företag
  • Pension
  • Försäkringskassa
  • Studiemedel
Om din inkomst inte helt räcker till
  • Borgensman
Läs mer om inkomsttyperna
Krav som hyresvärden ställer:
För att kunna söka lägenheten ska den totala inkomsten efter skatt motsvara 2 gånger månadshyran. För att teckna kontrakt ska du ha fyllt 18 år och antalet boende i lägenheten skall vara väl anpassat till lägenhetens storlek, se nedan under rubriken Övrig information. Du ska kunna visa upp minst 3 månaders stadigvarande inkomst från inflyttningsdatum. I och med att du sökt lägenhet så ger du Roth Fastigheter/Stadsbostäder tillstånd att inhämta boendereferenser hos nuvarande och tidigare hyresvärd. Inga betalningsanmärkningar eller hyresskulder accepteras. Lägenheten ska upplåtas som huvudsaklig bostad till hyresgästen och hyresgästen ska vara folkbokförd i lägenhet. Hyresvärden kräver att sökande har varit på visningen och sett den aktuella lägenheten.

Hyresvärden godkänner:
Som inkomst räknas lön från anställning/eget företag, föräldrapenning med anställning i grunden, sjukersättning, sjukpenning/rehabiliteringsersättning, CSN) och pension. Bostadstillägg kan tillgodoräknas inkomsten.
Anställningsform kan vara tillsvidareanställning, långtidsvikariat, frilansuppdrag, tidsbegränsad anställning, timanställning eller projektanställning. OBS! För alla anställningsformer utöver tillsvidareanställning krävs borgensman. Du måste ha klickat i borgensman för att kunna söka lägenheten. Ladda upp intyg i PDF-format under övrigt med namn, personnummer samt kontaktuppgifter till dins borgensman.
Om du har en egen verksamhet ska ditt företag ha varit verksamt i minst ett år så att deklarerad inkomst syns i kreditupplysning.

Hyresvärden godkänner inte:
Hyresvärden godkänner inte försörjningsstöd, aktivitetsstöd, etablerings- eller utvecklingsersättning. Inte heller godkänns barnbidrag, underhållsbidrag/-stöd eller bostadsbidrag. Hyresvärden godkänner inte kontantutbetald lön eller ersättning och all inkomst ska kunna styrkas genom kontoutdrag från bank. Kredit- och referensupplysning tas alltid på de sökande som erbjuds hyreskontrakt. Hyresvärden godtar inte kapital eller deposition som inkomst. Inga betalningsanmärkningar, oreglerade skulder eller skuldsanering accepteras. Hyresvärden godkänner inte så kallat generationsboende, alltså att föräldrar och vuxna barn skriver på hyreskontrakt tillsammans för en gemensam lägenhet.

Övrig information:
Antalet personer som ska bo i lägenheten ska vara väl anpassat efter lägenhetens storlek. En 1:a är anpassad för max 2 personer, en 2:a för max 3 personer, en 3: a för max 4 personer och en 4:a för max 5 personer o.s.v.

Intyg som styrker din inkomst kan komma att begäras:
Nyutfärdat anställningsintyg och/eller kopia på anställningsavtal, dina 3 senaste lönespecifikationer samt kontoutdrag som visar löneinsättningarna de 3 senaste månaderna, alternativt andra intyg som styrker din inkomst t.ex. beslut/intyg från Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen, Pensionsmyndigheten eller CSN. Om du nyligen har börjat arbeta eller bytt arbetsgivare måste du kunna visa upp minst 1 lönespecifikation från din nuvarande arbetsgivare. Egna företagare ska styrka sina inkomster med bland annat intyg utfärdat av revisor som styrker företagets beräknade resultat och löneuttag under året samt nyutfärdat registerutdrag från Skatteverket.

Du måste vara inloggad på Boplats Syd och stå i lägenhetskön för att kunna göra en intresseanmälan.

Står du inte i kö ännu? Då kan du gå till registreringen.