Hyllie allé 44, lgh 048, Malmö

Malmö, Väster, Hyllievång

29 personer har hittills anmält sitt intresse

Boplats Syd reserverar sig för att kartan kan visa fel.

Beskrivning

Bo nära grönska, shopping, nöjen och världens alla hörn!

Hyllie växer på alla håll och börjar bli Malmös framsida och ansikte ut mot resten av världen. Här finns shopping, nöjen, grönområden och du tar dig snabbt och enkelt till andra platser. Det perfekta boendet för dig som är mycket i farten och inte beroende av egen bil. Som alternativ till egen bil erbjuder vi medlemskap i bilpool i ca 10 år.
Hemvistet är ett nybyggt projekt som färdigställs i juli 2019. Det består av 2 huskroppar som omsluter en mysig, grönskande innergård, och på en del av huset kommer det även finnas en gemensam grönskande takterrass.

OBS!! Interiör- och exteriörbilder är digitala montage, avvikelser kan förekomma. Bilderna är generella för projektet och visar inte denna lägenhet.

Entré/Hall
Innanför lägenhetsdörren ligger grå klinker på golv som sedan övergår i ekparkett. Vitmålade väggar. Förvaringslösning framgår av planritningen, se pdf.

Badrum
Grå klinker på golvet och vita helkaklade väggar. Handfat med spegelskåp ovanför, handdukstork, wc och dusch med duschdörrar. Kombimaskin. I projektet finns ingen extern tvättstuga.

Kök -inredning
Ekparkett på golv och vitmålade väggar. Köksinredningen är från Marbodal, Arkitekt Plus Kritvit (vita släta skåpluckor) med Marbodal handtag (Zenith rostfri). Bänkskiva av laminat och stänkskydd av vitt kakel. Spishäll, ugn med varmluft, spiskåpa, rostfri kyl och frys, diskmaskin och lös mikrovågsugn.

Sovrum / Vardagsrum
Ekparkett och vitmålade väggar. Förvaring, framgår av planritning, se pdf.


Se visualiseringsbilder och finn mer information på vår hemsida: www.mkbfastighet.se/nyproduktion/hemvistet/


Övrigt

HYRAN
I hyran ingår uppvärmning, kallvatten och kabel-tv.
Angivna hyran avser 2019 -års hyresnivå.

CYKELFÖRVARING/CYKELPARKERING
Finns på gården och inomhus på entréplan.

PARKERING/ /BILPOOL
Det finns ingen parkering i fastigheten, parkeringshus finns i området. Medlemskap i bilpool genom Sunfleet ingår i ca 10 år.

FÖRRÅD
Finns i lägenheten för samtliga lägenheter, inga externa förråd.

INTERNET/TV/TELEFONI
Kabel-TV via Connect-TV och internet via MKB Net.

VARMVATTEN/KÄLLSORTERING
I detta bostadshus gäller individuell mätning och debitering av varmvattnet för att spara vatten och värmeenergi. Du betalar för din egen förbrukning.
I fastigheten finns miljörum för källsortering av restavfall, matavfall, glas, metall, plast, tidningar m.m.

BALKONG/TERRASS/UTEPLATS

Lägenheten har ingen balkong. Gemensam takterrass finns.


SERVICE
Vårt bostadskvarter ligger intill stationen i Hyllie, nära köpcentrat Emporia med mer än 200 butiker, restauranger och caféer. Det finns systembolag, apotek och matbutiker. Vid stationstorget ligger en stationen med tåg bl.a. till Köpenhamn och här stannar också både stadsbussar och regionbussar. Inom området finns parkeringshus och utomhusparkeringar. Det finns sportanläggningar och det är nära till Bellevuestadion och nya Hylliebadet. Söder om Hyllie allé finns Hyllievångskolan med förskola och grundskola från årskurs 1 till 6.

INFLYTTNING
1 September 2019.
Tidigare inflyttning är möjlig i juli eller augusti 2019.

Dokument

Planritning

Särskilda krav

 • Ålderskrav: Min 18 år
 • Antal boende: 1 - 2
 • Inkomstkrav:  Minst 1.5 ggr hyran
Krav på inkomsttyp (?)
 • Anställning/Eget Företag
 • Pension
 • A-kassa
 • Försäkringskassa
 • Försörjningsstöd
 • Studiemedel
 • Annan
Om din inkomst inte helt räcker till
 • Kapital
Läs mer om inkomsttyperna
För att kunna söka lägenheten skall den totala inkomsten efter skatt motsvara minst 1,5 gånger månadshyran.

Krav som hyresvärden ställer:
För att teckna kontrakt ska du ha fyllt 18 år och antalet boende i lägenheten skall vara rimligt i förhållande till storlek och planlösning, se nedan under rubriken Övrig information. Du eller din medsökande eller ombud ska ha varit på visning och sett den aktuella lägenheten. Fastighetsägaren kan komma kräva ett intyg på inkomst och detta ska finnas med vid visning alt. lämnas senast dagen efter visningen kl. 11.30 till uthyraren. Garanti i form av borgensman eller deposition kan begäras.

Hyresvärden godkänner:
Det krävs att du har inkomst från anställning (förvärvsinkomst), försörjningsstöd (intyg utfärdat av Malmö stad efter genomförd utredning), sjukpenning, föräldrapenning, handikappasersättning, pension, arbetslöshetskassa, aktivitetsstöd, etableringsersättning, inkomst av kapital och studielån/CSN, underhållsbidrag/stöd samt bostadsbidrag, bostadstillägg och barnbidrag.

Kapital motsvarande minst tre årshyror i kombination med minst 30 % av inkomstkravet godkänns också.

Det är du som huvudsökande som ska uppfylla hyresvärdens krav. Gemensam inkomst läggs till grund i det fall du har en medsökande som avser bo tillsammans med dig.

Fastighetsägaren godkänner upp till 5000 kr i skuldsaldo och/eller max 2 betalningsanmärkningar under de senaste 12 månaderna.

MKB-kunder med aktivt lägenhetsavtal hos MKB som skött sitt boende och söker ny lägenhet med samma hyra eller billigare, omfattas inte av MKB:s generella krav på inkomst, skulder eller betalningsanmärkningar. Inkomsten ska dock täcka hyreskostnaden och inga hyresskulder eller andra skulder till MKB eller annan fastighetsägare godkänns.

Hyresvärden godkänner inte:
Inga hyresskulder eller andra skulder till MKB eller annan fastighetsägare godkänns. Kredit- och referensupplysning tas alltid på den sökande som erbjuds hyreskontrakt.

Övrig information:
Antalet personer som ska bo i lägenheten ska vara anpassade efter lägenhetens storlek. En 1:a är anpassad för 1-2 personer, en 2:a för 2 personer, en 3:a för 4 personer och en 4:a för 6 personer etc. Avsteg från detta kan göras utifrån den specifika lägenhetens storlek, planlösning och förutsättningar.

Intyg som styrker din inkomst och kan komma att begäras:
Inkomsten ska styrkas med nyutfärdat anställningsintyg med uppgift om anställningsform och inkomst samt lönespecifikationer från de senaste tre månaderna. Intyg/utbetalningsplan från Försäkringskassa/ Malmö kommun/A-kassa/CSN ska uppvisas samt kontoutdrag som visar på insatt inkomst.

Egna företagare ska styrka sina inkomster med bl. a senaste inlämnade deklaration till Skatteverket, aktuell balans- och resultatrapport samt nyutfärdat intyg från revisor.

Du måste vara inloggad på Boplats Syd och stå i lägenhetskön för att kunna göra en intresseanmälan.

Står du inte i kö ännu? Då kan du gå till registreringen.