Östra Varvsgatan 10G, Malmö

Malmö, Norr, Västra Hamnen

61 personer har hittills anmält sitt intresse

Boplats Syd reserverar sig för att kartan kan visa fel.

Beskrivning

På perfekt läge nära en av Europas största skateparker, havsbad, Universitet och stadens puls finns vårt nya studenthus som ligger i ett av Malmös mest populära område, Västra hamnen. Det är ett socialt studentboende där alla lägenheter blickar mot varandra och har också fysisk kontakt med varandra genom loftgångar och balkonger.
Nära vårt bostadshus ligger ICA Maxi med stort utbud och väl tilltagna öppettider. Vill du träna nära hemmet finns bland annat Kockum Fritid som erbjuder ishall, gym, bowling, simhall och olika typer av gruppträning samt en restaurang. Restauranger, fik och butiker finns inom några minuters gångavstånd. I alla våra studentlägenheter ingår el. värme och vatten i hyran. Det är 10-månaders hyresdebitering då juli och augusti är hyresfria.

Entré
Innanför lägenhetsdörren ligger ett laminatgolv av lönn. Vitmålade väggar. Förvaringslösning framgår av planritningen, se pdf.
Badrum
Svart klinker på golv och vitt kakel med en bård av grått kakel på vägg. Handfat, handdukstork, wc och dusch med skena för duschdraperi.
Kök
Laminatgolv av lönn och vitmålade väggar.
Vitvaror: Spis/ugn glaskeramikhäll med ugn, kolfilterfläkt, vit kyl och frys, och förberett för mikrovågsugn.
Köksinredning: Vita släta skåpluckor med rostfria handtag. Bänkskiva/diskbänk i rostfritt stål och stänkskydd av rostfritt laminat.
Rum
Laminatgolv av lönn och vitmålade väggar. Förvaringslösning framgår av planritningen.
Gemensamma utrymmen
Framtidenstvättstuga, områdeskontor och studierum.

Se 3D-visning och visualiseringsbilder för lägenheterna på vår hemsida: www.mkbfastighet.se/nyproduktion/stapelbadden

Om du är med i första urvalet kommer du att bli inbjuden till visning av lägenheten. Du tar själv kontakt med boende kund för att titta på lägenheten. Kan denne inte visa lägenheten måste du tacka ja eller nej utan att ha sett den.
Det är viktigt att du tackar ja eller nej till lägenheten inom 2 dagar oavsett om du sett den eller ej. Tackar du ja förväntas du även att tacka ja till lägenheten om den erbjuds dig. Lägenheten kommer att börja tilldelas den 17/7, då ber vi dig vara uppmärksam på din telefon! Det är alltså senast den 17/7 klockan 8.00 du måste tackat ja eller nej till lägenheten.
Tänk på att det är semestertider och det kan vara svårt att få till visning under dessa två dagar. Ni finner alltid bilder på exempellägenhet och fastigheten på vår hemsida.
OBS! Endast för dig om är nyantagen på ett program HT19
Du kan ladda upp dina intyg på din boplats syd profil redan nu. Det vi vill se från er som är nyantagna är ett antagningsbesked.


Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten

Dokument

Planritning

Särskilda krav

  • Ålderskrav: Min 18 år
  • Antal boende: 1 - 2
  • Inkomstkrav:  Minst 1 ggr hyran
    Godkända utbildningstyper
  • Högskola/universitet
  • YH- eller KY-Utbildning
Lägenheten avses som studentlägenhet. Vi prioriterar studerande i Malmö som är nyantagna till program med start HT 19. Uthyrning av studentbostad sker enligt uthyrningspolicy för MKB Student. För att kunna teckna avtal krävs ett antagningsbesked. Inkomsten ska vara relevant i förhållande till hyran, för student räknas CSN som inkomst. Saknas ekonomisk historik i Sverige erläggs 3 månaders hyresdeposition, i vissa fall kan MKB kräva borgensman. MKB godkänner upp till 5000 kr i skuldsaldo och/eller max 2 betalningsanmärkningar under de 12 senaste månaderna. Inga hyresskulder godkänns.

Du måste vara inloggad på Boplats Syd och stå i lägenhetskön för att kunna göra en intresseanmälan.

Står du inte i kö ännu? Då kan du gå till registreringen.