Östra Fäladsgatan 34, Malmö

Malmö, Norr, Segevång

26 personer har hittills anmält sitt intresse

Boplats Syd reserverar sig för att kartan kan visa fel.

Beskrivning

Fin studentlägenhet på Sege Park ledig! Med kaklat badrum och ett kök med Micro istället för ugn, lägenheten har även en öppenplanlösning. Sege parks studenthus består av 120 lägenheter med hög standard och moderna tvättstugor. 10 månaders hyresdebitering, då juli och augusti är hyresfria. El, värme och vatten ingår i hyran. Sege Park är omgivet med stora grönytor och på andra sidan vägen ligger vackra Beijers park. Vill du ta bussen så stannar den precis utanför husen. Se även planritningen för att kunna bedöma om planlösningen motsvarar dina önskemål. På MKB:s hemsida finns mer information om kabel- TV, bredband med mera och du kan även se bilder på exempellägenheter från våra olika hus www.mkbfastighet.se/student

Faciliteter:
Odlingsmöjligheter, "gröna rummet"


Om du är med i första urvalet kommer du att bli inbjuden till visning av lägenheten. Du tar själv kontakt med boende kund för att titta på lägenheten. Kan denne inte visa lägenheten måste du tacka ja eller nej utan att ha sett den.
Det är viktigt att du tackar ja eller nej till lägenheten inom 2 dagar oavsett om du sett den eller ej. Tackar du ja förväntas du även att tacka ja till lägenheten om den erbjuds dig. Lägenheten kommer att börja tilldelas den 17/7, då ber vi dig vara uppmärksam på din telefon! Det är alltså senast den 17/7 klockan 8.00 du måste tackat ja eller nej till lägenheten.Tänk på att det är semestertider och det kan vara svårt att få till visning under dessa två dagar. Ni finner alltid bilder på exempellägenhet och fastigheten på vår hemsida.


OBS! Endast för dig om är nyantagen på ett program HT19
Du kan ladda upp dina intyg på din boplats syd profil redan nu. Det vi vill se från er som är nyantagna är ett antagningsbesked.
Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten


Särskilda krav

  • Ålderskrav: Min 18 år
  • Antal boende: 1
  • Inkomstkrav:  Minst 1 ggr hyran
    Godkända utbildningstyper
  • Högskola/universitet
  • YH- eller KY-Utbildning
Lägenheten avses som studentlägenhet. Vi prioriterar studerande i Malmö som är nyantagna till program med start HT 19. Uthyrning av studentbostad sker enligt uthyrningspolicy för MKB Student. För att kunna teckna avtal krävs ett antagningsbesked. Inkomsten ska vara relevant i förhållande till hyran, för student räknas CSN som inkomst. Saknas ekonomisk historik i Sverige erläggs 3 månaders hyresdeposition, i vissa fall kan MKB kräva borgensman. MKB godkänner upp till 5000 kr i skuldsaldo och/eller max 2 betalningsanmärkningar under de 12 senaste månaderna. Inga hyresskulder godkänns.

Du måste vara inloggad på Boplats Syd och stå i lägenhetskön för att kunna göra en intresseanmälan.

Står du inte i kö ännu? Då kan du gå till registreringen.