Ramels väg 23, Malmö

Malmö, Öster, Herrgården

84 personer har hittills anmält sitt intresse

Boplats Syd reserverar sig för att kartan kan visa fel.

Beskrivning

Lägenheten är belägen på bottenvåningen i fastigheten Kronodirektören 3, som genomgått en omfattande renovering under de senaste åren innefattande stambyte med ombyggnad av badrum, kök och hall i samtliga lägenheter samt ombyggnad av allmänna utrymmen såsom innergård, tvättstugor, trapphus m.m.

Kök: Köksinredning i björk laminat. Kullagrade lådor och dämpning på luckor/lådor. Matta på golv. Väggarna är målade i en bruten vit ton. Matplats finns i köket.

Badrum: helkaklat, med mörkgrå klinker på golv och ljusgrå kakel på vägg med en bård av mörkgrå plattor. Rundade duschdörrar i glas. Handdukstork. Vitt spegelöverskåp med belysning och eluttag. Handdukskrokar och toalettpappershållare i rostfritt. Förberett för tvättpelare.

Gästtoalett: Helkaklad, med terracotta klinker på golv och beige kakel på vägg med bård av terracotta-plattor. Vitt spegelöverskåp med belysning och uttag. Handdukskrokar och toalettpappershållare i rostfritt.

Hall: Matta på golv. Väggar målade i bruten vit ton. Hatthylla i björk /aluminium.
Elcentral med automatsäkringar.

Vardagsrum: Ekparkett på golv och väggarna är målade eller tapetserade.

Sovrum: Matta på golv. Väggar är målade eller tapetserade.

Balkong.

Till lägenheten hör ett källarförråd. Hiss finns. Nyrenoverad gemensam tvättstuga finns i källaren. Välplanerad innergård med bänkar, grillplatser, lekplatser, bollplan, gräsytor, plantering m.m. Det finns möjlighet att hyra både garage och parkeringsplats.

Dokument

26B003

Särskilda krav

  • Ålderskrav: Min 18 år
  • Antal boende: 1 - 4
  • Inkomstkrav: Minst 2 ggr hyran
Krav på inkomsttyp (?)
  • Anställning/Eget Företag
  • Pension
Hushållets sammanlagda inkomst ska vara relevant i förhållande till hyran. Därför krävs en fast disponibel månadsinkomst som efter skatt motsvarar minst 2 gånger månadshyran, samt att man som sökande och medsökande skall vara fri från betalningsanmärkningar och skulder hos kronofogden. Förutom inkomst av fast anställning eller eget företag godkänns även pension. Om man nar ett eget företag ska man kunna visa upp senaste reviderade årsbokslut.

Antalet personer som ska bo i lägenheten ska vara väl anpassade till lägenhetens storlek. En 1:a är anpassad för max 2 personer, en 2:a för max 3 personer, en 3:a för max 4 personer och en 4:a för max 5 personer.

Man skall ha skött sitt tidigare boende väl. Kreditupplysning och referenser från tidigare boende tas innan kontraktsskrivning.

För att teckna kontrakt på en lägenhet ska man ha fyllt 18 år.

Man behöver personligen närvara på visningen.

Om det är två vuxna personer över 18 år som skall bo tillsammans i lägenheten vill vi att båda två står som hyresgäster på kontraktet.

Du måste vara inloggad på Boplats Syd och stå i lägenhetskön för att kunna göra en intresseanmälan.

Står du inte i kö ännu? Då kan du gå till registreringen.