Mantalsvägen17B, Vellinge

Vellinge, Västra Ingelstad

32 personer har hittills anmält sitt intresse

Boplats Syd reserverar sig för att kartan kan visa fel.

Beskrivning

Bor du på Jordholmen har du möjlighet att förena det bästa av två världar. Här förenas lantlig idyll på Söderslätt med bekväm närhet till storstad. Vellingebostäder har byggt 78 attraktiva hyresrätter i stationsnära läge i Västra Ingelstad. De väldesignade och genomgående hyresrätterna, varav hälften är etagelägenheter, har alla en härlig villakänsla med balkong eller terrass. De första 30 lägenheterna blev klara för inflyttning den 1 maj 2018 och resterande 48 lägenheterna den 1 september 2018. De väldesignade lägenheterna är genomgående och har alla en härlig villakänsla. Materialen är noga utvalda, de är gedigna och hållbara. Den öppna planlösningen skapar härlig rymd. Etagelägenheterna har öppet upp i nock med generösa ljusinsläpp. Alla lägenheterna har ekparkett och praktisk klinker i hallen. Köksinredningen från Marbodal går i fräscht vitt och diskmaskin ingår. I de kaklade badrummen finns både tvättmaskin och torktumlare. Jordholmen erbjuder sina hyresgäster bilpool. Samtliga bostäder har eget förråd som ligger i direkt anslutning till bostaden.
OBS! Denna bostad är ett rökfritt boende vilket innebär att det inte är tillåtet att röka i lägenheten, balkongen eller i fastighetens allmänna utrymmen.
Läs mer om detta på vår hemsida www.vellingebostader.se/aktuellt/hyresgäst-information

Dokument

0104-00102

Särskilda krav

  • Ålderskrav: Min 18 år
  • Antal boende: 1 - 3
  • Inkomstkrav: Minst 2 ggr hyran
Krav på inkomsttyp (?)
  • Anställning/Eget Företag
  • Pension
  • A-kassa
  • Försäkringskassa
  • Studiemedel
Om din inkomst inte helt räcker till
  • Borgensman
  • Kapital
Läs mer om inkomsttyperna
För att kunna söka lägenheten ska den totala inkomsten efter skatt motsvara 2 gånger månadshyran.

Krav som hyresvärden ställer:
För att teckna kontrakt ska du ha fyllt 18 år och antalet boende i lägenheten skall vara rimligt i förhållande till storlek och planlösning, se nedan under rubriken Övrig information. Du ska kunna visa upp minst 3 månaders stadigvarande inkomst från inflyttningsdatum. Du ska vara skötsam och ha skött dina åtaganden i nuvarande boende. I och med att du sökt lägenhet, ger du Vellingebostäder tillstånd att inhämta boendereferenser hos nuvarande och tidigare hyresvärd. Inga anmärkningar från tidigare hyresvärd accepteras. Kredit- och referensupplysning tas alltid på den sökande som erbjuds hyreskontrakt.

Hyresvärden godkänner:
Som inkomst räknas lön från anställning, eget företag, pension, sjukersättning eller studiemedel. Sjukpenning/föräldrapenning godkänns endast om du har en anställning i grunden. Som komplement till inkomst räknas bostadsbidrag/bostadstillägg. A-kassa godkänns om du har minst 100 dagar kvar vid inflyttning. Anställningsform kan vara tillsvidareanställning eller visstidsanställning.

Det är du som huvudsökande som ska uppfylla hyresvärdens krav. Gemensam inkomst läggs till grund i det fall du har en medsökande som avser bo tillsammans med dig. Om du endast uppfyller 80 % av inkomstkravet kan hyresvärden godta kapital motsvarande en årshyra eller borgensman som uppfyller krav och inkomst.
Om du har en egen verksamhet ska ditt företag ha varit verksamt i minst ett år.

Hyresvärden godkänner inte:
Hyresvärden godkänner inte etableringsersättning, försörjningsstöd, barnbidrag eller underhållsbidrag/underhållsstöd. Kontantlön godkänns ej.

Betalningsanmärkningar, oreglerade skulder eller skuldsanering godtas inte.

Övrig information:
Antalet personer som ska bo i lägenheten ska vara anpassade efter lägenhetens storlek. En 1:a är anpassad för max 2 personer, en 2:a för max 3 personer, en 3:a för max 4 personer och en 4:a för max 5 personer.

Intyg som styrker din inkomst och kan komma att begäras:
Nyutfärdat anställningsintyg och dina tre senaste lönespecifikationer, alternativt andra intyg som styrker din inkomst (ex beslut/intyg från Försäkringskassan) kommer att krävas. Vid eget företag ska en kopia på senast inlämnade deklaration till Skatteverket lämnas in, intyg utfärdat av revisor som styrker företagets beräknade resultat och löneuttag under året ska bifogas och företaget ska ha varit verksamt i minst ett år så att deklarerad inkomst syns i kreditupplysningen. Dessutom ska kopia på aktuellt registreringsbevis uppvisas.

Observera! Senast två vardagar efter att du fått meddelande om att skicka in dina inkomstintyg ska dessa vara oss tillhanda.

Du måste vara inloggad på Boplats Syd och stå i lägenhetskön för att kunna göra en intresseanmälan.

Står du inte i kö ännu? Då kan du gå till registreringen.