Panelgatan 44B, Malmö

Malmö, Söder, Kristineberg

8 personer har hittills anmält sitt intresse

Boplats Syd reserverar sig för att kartan kan visa fel.

Beskrivning

Prime Living förvaltar området Kristineberg Park i utkanten av Malmö. Området ligger i Oxie ca 10 km från Malmö city, nära grönområden och kommunikationer direkt till universiteten i Malmö och Lund. I bostadsområdet finns en närbutik (Time Oxie) och innergårdar med bänkar. Husen är byggda i två våningar vilket ger en radhuskänsla. Närheten till fyra golfbanor och fritidsaktiveter såsom jogging, fotbollsplan och sköna promenader ger en härlig känsla. I centrum finns flera butiker och restauranger samt tillgång till vårdcentral mm. Vi kan erbjuda ett stort antal cykelparkeringar samt även gratis parkering för bil.


Värme, vatten, el och internet ingår i hyran.

Lägenheterna hyrs ut på ritning. Någon personlig visning kommer inte att ges.

Särskilda krav

  • Ålderskrav: Min 18 år
  • Antal boende: 1
    Godkända utbildningstyper
  • Högskola/universitet
  • YH- eller KY-Utbildning
  • Eftergymnasial på Folkhögskola
Lägenheten avses som studentlägenhet. För att kunna teckna avtal krävs antagningsbesked. Du ska studera på högskola/universitet eller yrkeshögskola. Inkomsten ska vara relevant i förhållande till hyran, för student räknas CSN som inkomst. Inga betalningsanmärkningar eller skulder hos kronofogden godkänns. För att teckna kontrakt måste du vara minst 18 år. Deposition av en månadshyra som återfås vid utflyttning. 12 månaders hyra, 3 månaders uppsägning.

Antalet boende i lägenheten ska vara anpassat utifrån den generella regeln att 1 person i 1 rum och kök och 1-2 personer i 2 rum och kök. Lägenheterna och området är inte lämpliga för barn, ej heller för husdjur.

Du måste vara inloggad på Boplats Syd och stå i lägenhetskön för att kunna göra en intresseanmälan.

Står du inte i kö ännu? Då kan du gå till registreringen.