Hyllie allé 14, Malmö

Malmö, Väster, Hyllievång

92 personer har hittills anmält sitt intresse

Boplats Syd reserverar sig för att kartan kan visa fel.

Beskrivning

Någon visning i lägenheten kommer inte att ges och det är därför viktigt att du tittar på den bifogade planritningen för att bilda dig en uppfattning om lägenheten och dess planlösning.

Redan i hallen möts du av vackra ytskikt i form av ljusa vita väggar och mörkgrå klinker. Tack vare stora fönsterpartier är ljusinsläppet generöst och ger extra rymd åt lägenheten. Golvet i kök och sovrum består av klassisk stavparkett som skapar en hemtrevlig känsla. I badrummet kan du njuta av stilsäker klinker och modern duschhörna. Alla lägenheter är utrustade med snabb fiberuppkoppling. Bilparkering med P-Malmö finns i anslutning till huset. Stor och fin innergård med lekplats. Hiss finns. Kabel-tv från Telenor och värme och varmvatten ingår i hyran. Elen mäts enligt IMD, det blir en kostnad som tillkommer efter uppmätt förbrukning.

I Hyllie möts landskap och stad. Här bor du nära det mesta. Shoppingcentret Emporia erbjuder ett brett urval av butiker, restauranger och kaféer. Här finns även Malmö Arena som med jämna mellanrum lockar tusentals besökare till konserter, mässor, sport och andra stora evenemang. Hyllies perfekta läge för kommunikation gör området mycket attraktivt. Bland annat finns en av citytunnelns hållplatser i Hyllie. Den tar dig till Malmö city på omkring tre minuter eller Köpenhamn C på mindre än 30 minuter.

Särskilda krav

  • Ålderskrav: Min 18 år
  • Antal boende: 1 - 5
Krav på inkomsttyp (?)
  • Anställning/Eget Företag
  • Pension
  • A-kassa
  • Försäkringskassa
  • Studiemedel
Om din inkomst inte helt räcker till
  • Borgensman
Läs mer om inkomsttyperna
För att kunna söka lägenheten skall den totala inkomsten efter skatt motsvara minst 2 gånger månadshyran.

Krav som hyresvärden ställer:
För att teckna kontrakt ska du ha fyllt 18 år och antalet boende i lägenheten skall vara rimligt i förhållande till storlek och planlösning, se nedan under rubriken Övrig information. Du eller din medsökande eller ombud ska ha varit på visning och sett den aktuella lägenheten.

Hyresvärden godkänner:
Det krävs att du har inkomst från anställning, pension, a-kassa, studiemedel, eget företag eller Försäkringskassan. Barnbidrag, underhållsbidrag/underhållsstöd, bostadsbidrag och etableringstillägg godkänns som kompletterande inkomst. Du ska kunna visa upp minst 6 månaders stadigvarande inkomst från inflyttningsdatum. 

Det är du som huvudsökande som ska uppfylla hyresvärdens krav. Gemensam inkomst läggs till grund i det fall du har en medsökande som avser bo tillsammans med dig. Hyresvärden kan godta borgensman som uppfyller krav och inkomst.

Om du har en egen verksamhet ska ditt företag ha varit verksamt i minst ett år så att deklarerad inkomst syns i kreditupplysning.

Hyresvärden godkänner inte:
Du får inte ha betalningsanmärkningar eller oreglerade skulder de senaste 24 månaderna. Kredit- och referensupplysning tas alltid på den sökande som erbjuds hyreskontrakt. Goda referenser från tidigare boende krävs. Försörjningsstöd (tidigare kallat socialbidrag) godtas ej. Kontantutbetald lön godkänns inte.

Övrig information:
Antalet personer som ska bo i lägenheten ska vara anpassade efter lägenhetens storlek. En 1:a är anpassad för max 2 personer (under 28 kvm 1 pers), en 2:a för max 3 personer, en 3:a för max 4 personer, en 4:a för max 5 personer, en 5:a för max 6 personer, en 6:a för max 7 personer. 

Intyg som styrker din inkomst och kan komma att begäras:
Inkomsten ska styrkas med nyutfärdat anställningsintyg med uppgift om anställningsform och inkomst. Lönespecifikationer från de senaste tre månaderna samt kontoutdrag som visar löneinsättningar de tre senaste månaderna. Intyg/utbetalningsplan från Försäkringskassa/
A-kassa/CSN ska uppvisas samt kontoutdrag som visar på insatt inkomst de senaste tre månaderna. Egna företagare ska styrka sina inkomster med bl. a senaste inlämnade deklaration till Skatteverket, aktuell balans- och resultatrapport samt nyutfärdat intyg från revisor. 

Du måste vara inloggad på Boplats Syd och stå i lägenhetskön för att kunna göra en intresseanmälan.

Står du inte i kö ännu? Då kan du gå till registreringen.