Hamnallén 18, Lomma

Lomma

51 personer har hittills anmält sitt intresse

Boplats Syd reserverar sig för att kartan kan visa fel.

Beskrivning

I hyran ingår värme och kallvatten samt kabel-tv. Varmvattendebitering tillkommer efter uppmätt förbrukning. Hyra avser 2018 års hyresnivå.
Lägenheten hyrs ut i befintligt skick.

Beskrivning
Lomma hamn är ett mycket attraktivt område nära vatten. Läget vid så väl öppen strand som en skyddad hamn ger förutsättningar som är unika även i en kustregion som sydvästra Skåne.

Lägenheterna har helkaklade badrum med tvättmaskin och torktumlare. Badrummet har duschplats med rundade duschväggar av härdat glas och elektrisk handdukstork.
Köken är ljusa med vita luckor och parkett på golvet. De är utrustade med diskmaskin och spis med keramik häll och varmluftsugn.

Lägenheterna har bra förvaringsmöjligheter med förråd i lägenheten (ettorna saknar förråd) och de är utrustade med lägenhetsaggregat för ventilation och värmeåtervinning.
Lägenheten har utrustning för individuell mätning av varmvattenförbrukningen. Förbrukning debiteras separat som tillägg utöver den vanliga hyran.

Omgivning
Lomma kommun är en av Sveriges mest växande kommuner. Kommunens läge nära Lund, Malmö och Öresund är givetvis en av orsakerna till detta men även kommunens egna egenskaper gör det mycket populärt att bo här. Centralorten Lomma har under de senaste åren genomgått stora förändringar då industrimark i hamnen omformats till bostadsmark.

Kommunikation
Fastigheten ligger i centrala Lomma med närhet till handel och service. Havet och Lommas badstrand ligger en kort promenad bort. Buss 132 till Malmö stannar på gatan.

Särskilda krav

  • Ålderskrav: Min 18 år
  • Antal boende: 1 - 4
  • Inkomstkrav: Minst 2 ggr hyran
Krav på inkomsttyp (?)
  • Anställning/Eget Företag
  • Pension
  • A-kassa
  • Försäkringskassa
  • Studiemedel
Krav som hyresvärden ställer:
För att kunna söka lägenheten ska den totala inkomsten efter skatt motsvara 2 gånger månadshyran. För att teckna kontrakt ska du ha fyllt 18 år och antalet boende i lägenheten skall vara väl anpassat till lägenhetens storlek, se nedan under rubriken Övrig information. Du ska kunna visa upp minst 6 månaders stadigvarande inkomst från inflyttningsdatum. I och med att du sökt lägenhet så ger du Stena Fastigheter tillstånd att inhämta boendereferenser hos nuvarande och tidigare hyresvärd. Inga betalningsanmärkningar eller hyresskulder accepteras. Lägenheten ska upplåtas som huvudsaklig bostad till hyresgästen och hyresgästen ska vara folkbokförd i lägenhet.
Hyresvärden kräver att köande, medsökande eller ombud har varit på visningen och sett den aktuella lägenheten.

Hyresvärden godkänner:
Som inkomst räknas lön från anställning/eget företag, aktivitetsersättning, föräldrapenning med anställning i grunden, sjukersättning, sjukpenning/rehabiliteringsersättning, CSN (borgen kan komma att krävas), A-kassa och pension. Bostadstillägg kan tillgodoräknas inkomsten.
Anställningsform kan vara tillsvidareanställning, långtidsvikariat, frilansuppdrag, tidsbegränsad anställning, timanställning eller projektanställning.
Om du har en egen verksamhet ska ditt företag ha varit verksamt i minst ett år så att deklarerad inkomst syns i kreditupplysning.

Hyresvärden godkänner inte:
Hyresvärden godkänner inte försörjningsstöd, aktivitetsstöd, etablerings- eller utvecklingsersättning. Inte heller godkänns barnbidrag, underhållsbidrag/-stöd eller bostadsbidrag. Hyresvärden godkänner inte kontantutbetald lön eller ersättning och all inkomst ska kunna styrkas genom kontoutdrag från bank. Kredit- och referensupplysning tas alltid på de sökande som erbjuds hyreskontrakt. Hyresvärden godtar inte borgen (undantag om sökande har CSN), kapital eller deposition som inkomst. Inga betalningsanmärkningar, oreglerade skulder eller skuldsanering accepteras.
Hyresvärden godkänner inte så kallat generationsboende, alltså att föräldrar och vuxna barn skriver på hyreskontrakt tillsammans för en gemensam lägenhet. Inte heller godkänns kontantutbetald lön.

Övrig information:
Antalet personer som ska bo i lägenheten ska vara väl anpassat efter lägenhetens storlek. En 1:a är anpassad för max 2 personer, en 2:a för max 3 personer, en 3:a för max 4 personer och en 4:a för max 5 personer o.s.v.

Intyg som styrker din inkomst kan komma att begäras:
Nyutfärdat anställningsintyg och/eller kopia på anställningsavtal, dina 3 senaste lönespecifikationer samt kontoutdrag som visar löneinsättningarna de 3 senaste månaderna, alternativt andra intyg som styrker din inkomst t.ex beslut/intyg från Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen, Pensionsmyndigheten eller CSN. Om du nyligen har börjat arbeta eller bytt arbetsgivare måste du kunna visa upp minst 1 lönespecifikation från din nuvarande arbetsgivare.
Egna företagare ska styrka sina inkomster med bl.a intyg utfärdat av revisor som styrker företagets beräknade resultat och löneuttag under året samt nyutfärdat registerutdrag från Skatteverket.

Du måste vara inloggad på Boplats Syd och stå i lägenhetskön för att kunna göra en intresseanmälan.

Står du inte i kö ännu? Då kan du gå till registreringen.