Gånglåtsvägen 3L, lgh 1243-1303, Malmö

Malmö, Söder, Lindängen

7 personer har hittills anmält sitt intresse

Boplats Syd reserverar sig för att kartan kan visa fel.

Beskrivning

Välkommen till Vårsången/Lindängen som anses bli Malmös framsida och ligger i stadsdelen Fosie med infart från Gånglåtsvägen. Här är det en grönskande oas på sommaren. Trianon Vårsången AB har sina lägenheter i den lugnaste och populäraste delen av området. Här finns många grönområden och lekplatser.

Tvättstuga finns ej i beståndet utan det är ett tvättotek där man debiteras separat.

Diskmaskin kan beställas som ett tillval.

El och varmvatten ingår ej i hyran.

Tv + Bredband tillkommer med 300kr/mån.

Se bifogad ritning om vad som ingår för just denna lägenhet.


OBS ingen visning.
Det är viktigt att du tittar på planritningen eftersom det inte kommer att ske någon visning. Planritningen hittar du på ”Min sida”. Du kommer alltså inte att kunna titta på lägenheten innan du flyttar in.

Lägenheten är inflyttningsklar 1 juli 2017.

Dokument

2-3 a 74 kvm

Särskilda krav

  • Ålderskrav: Min 18 år
  • Antal boende: 1 - 3
  • Inkomstkrav: Minst 2.5 ggr hyran
Krav på inkomsttyp (?)
  • Anställning/Eget Företag
  • Pension
  • A-kassa
Om din inkomst inte helt räcker till
  • Borgensman
Läs mer om inkomsttyperna
För att kunna söka lägenheten skall den totala inkomsten efter skatt motsvara minst 2,5 gånger månadshyran.

Krav som hyresvärden ställer:
För att teckna kontrakt ska du ha fyllt 18 år och antalet boende i lägenheten skall vara rimligt i förhållande till storlek och planlösning, se nedan under rubriken Övrig information. Du eller din medsökande eller ombud ska ha varit på visning och sett den aktuella lägenheten.

Hyresvärden godkänner:
Det krävs att du har inkomst från anställning, eget företag, pension, sjukersättning, samt sjuk-/föräldrapenning om du har en anställning i grunden. A-kassa godkänns om du har minst 150 dagar kvar vid inflyttning och studiemedel godkänns som komplement till annan inkomst. Du ska kunna visa minst 9 månaders stadigvarande inkomst från inflyttningsdatum.
Det är du som huvudsökande som ska uppfylla hyresvärdens krav. Gemensam inkomst läggs till grund i det fall du har en medsökande som avser bo tillsammans med dig. Om inkomsten inte räcker till kan hyresvärden godta borgensman som uppfyller krav och inkomst.

Hyresvärden godkänner inte:
Hyresvärden godkänner inte aktivitetsersättning, aktivitetsstöd, etableringsersättning och försörjningsstöd.
Som inkomst räknas inte barnbidrag, underhållsbidrag eller bostadsbidrag/bostadstillägg.
Du får inte ha betalningsanmärkningar eller oreglerade skulder. Kredit- och referensupplysning tas alltid på den sökande som erbjuds hyreskontrakt. Goda referenser från tidigare boende krävs.

Övrig information:
Antalet personer som ska bo i lägenheten ska vara anpassade efter lägenhetens storlek. En 1:a är anpassad för max 2 personer, en 2:a för max 3 personer, en 3:a för max 4 personer och en 4:a för max 5 personer.

Intyg som styrker din inkomst och kan komma att begäras:
Inkomsten ska styrkas med nyutfärdat arbetsgivarintyg med uppgift om anställningsform och inkomst samt lönespecifikationer från de senaste tre månaderna. Intyg/utbetalningsplan från Försäkringskassa/A-kassa/CSN ska uppvisas samt kontoutdrag som visar på insatt inkomst. Egna företagare ska styrka sina inkomster med bl. a senaste godkända och inlämnade deklaration till Skatteverket samt nyutfärdat registerutdrag från Skatteverket.

Du måste vara inloggad på Boplats Syd och stå i lägenhetskön för att kunna göra en intresseanmälan.

Står du inte i kö ännu? Då kan du gå till registreringen.