Lilla Varvsgatan 6, Malmö

Malmö, Norr, Västra Hamnen

30 personer har hittills anmält sitt intresse

Boplats Syd reserverar sig för att kartan kan visa fel.

Beskrivning

Välplanerad studentlägenhet med balkong. Denna lägenheten har även ett övre plan som kan inredas som en sov- eller studievrå. Här är full takhöjd. Lägenheten är belägen vid ett havsnära läge och ett stenkast från Malmö Högskola. Hiss finns i fastigheten. Hushållselen är inkluderad i hyran och 10 månadershyra; juni och juli är hyresfritt. Tvättstuga på våningsplan 2 och 3. Miljöhus på gården.

Särskilda krav

  • Ålderskrav: Min 18 år
  • Antal boende: 1 - 2
För att bli godkänd som hyresgäst hos Rikshem ska du ha fyllt 18 år. Vara heltidsstuderande på universitet, högskola eller motsvarande. Antagningsbesked på heltidsstudier vid universitet, högskola eller motsvarande ska kunna uppvisas. Med heltidsstudier menas 30 högskolepoäng. Uppsägningstid; 1 månad.
Du ska vara skötsam och ha skött dina åtaganden i nuvarande boende. I och med att du sökt lägenhet så ger du Rikshem tillstånd att inhämta boendereferenser hos nuvarande och tidigare hyresvärd. Inga anmärkningar från tidigare hyresvärd accepteras.
Hyresvärden önskar att köande, medköande eller ombud varit på visningen och sett den aktuella lägenheten. Om detta ej är möjligt måste sökande meddela detta till hyresvärden. Vidare kräver vi att den sökande kommer att bo i lägenheten.
Kreditupplysning tas på alla sökande som är aktuella för visning och kontrakt. Rikshem accepterar inte några betalningsanmärkningar eller skulder hos Kronofogden.
Rikshem har riktlinjer mot trångboddhet för att förhindra osunda boendeförhållanden i fastigheten. Antalet personer som ska bo i lägenheten ska därför vara rimligt i förhållande till lägenhetens storlek.

Du måste vara inloggad på Boplats Syd och stå i lägenhetskön för att kunna göra en intresseanmälan.

Står du inte i kö ännu? Då kan du gå till registreringen.