Östra Varvsgatan 20A, Malmö

Malmö, Norr, Västra Hamnen

27 personer har hittills anmält sitt intresse

Boplats Syd reserverar sig för att kartan kan visa fel.

Beskrivning

Trerumslägenhet med öppen planlösning mot matplats och vardagsrum som gör köket till en del av bostadens hjärta och till en naturlig samlingsplats. Väggarna är vita för att understryka känslan av ljus och rymd samt ger fantastiska möjligheter att sätta sin egen prägel på hemmet via inredningen. Köket går i vitt med skåp från Vedum och vitvaror från Siemens. Lägenheten är förberedd för diskmaskin och micro. I det ljusa, helkaklade badrummet finns tvättmaskin och torktumlare bekvämt placerade bredvid varandra.

OBS! Kostnad för varmvatten tillkommer.

Dokument

Planlösning

Särskilda krav

  • Ålderskrav: Min 18 år
  • Antal boende: 1 - 4
  • Inkomstkrav: Minst 3 ggr hyran
Krav på inkomsttyp (?)
  • Anställning/Eget Företag
  • Pension
För godkännande krävs stadigvarande inkomst, såsom inkomst av tillsvidaretjänst, egen näringsverksamhet, frilansuppdrag och pension. A-kassa och försörjningsstöd (kallades tidigare för socialbidrag) godtas ej. Anställningen eller egen verksamhet skall ha varat i minst ett år så deklarerad inkomst syns i kreditupplysningen.
Inkomsten ska styrkas med anställningsintyg samt kompletteras med de tre senaste lönespecifikationerna och personbevis. Vid egen verksamhet ska kopia av aktuellt registreringsbevis uppvisas. Var beredd att omgående faxa/mejla intyg till FörvaltningsTeknik LB AB.
Hyresvärden accepterar inga betalningsanmärkningar eller oreglerade skulder.
Goda referenser från eget boende eller av fastighetsägare godkänt boende i andrahand krävs. Undantag kan ske för hemmavarande ungdomar, sammanboende, dock ej inneboende.
Hyresvärden accepterar endast icke rökare i lägenheten.
Hyresvärden tillämpar en inkomstregel som innebär att för att bli godkänd skall din årsinkomst brutto motsvara lägst 3,5 gånger årshyran. För ålderspensionärer accepteras två gånger årshyran. För att kunna söka lägenheten skall inkomsten efter skatt motsvara 3 gånger månadshyran.
Hyresvärden har regler mot trångboddhet för att förhindra osunda boendeförhållanden i fastigheten. Antalet personer som ska bo i lägenheten ska vara väl anpassade till lägenhetens storlek. En 1:a är anpassad för max 2 personer, en 2:a för max 3 personer, en 3:a för max 4 personer och en 4:a för max 5 personer, osv.

Du måste vara inloggad på Boplats Syd och stå i lägenhetskön för att kunna göra en intresseanmälan.

Står du inte i kö ännu? Då kan du gå till registreringen.