Vitemöllegatan 15B , Malmö

Malmö, Innerstaden, Annelund

177 personer har hittills anmält sitt intresse

Boplats Syd reserverar sig för att kartan kan visa fel.

Beskrivning

Välkommen på visning i Annelund

Granne med Nobeltorget och Folkets Hus ligger Annelund ett mindre bostadsområde i en lite mer avskild del av Malmö. Stadsdelen byggdes i mitten av 1950-talet och fastigheterna har renoverats sedan dess.
Annelundsskolan med årskurserna 1-3 ligger granne med våra fastigheter vilket gör Annelund till ett praktiskt boende för barnfamiljer. I närheten finns även flera andra grundskolor. Den gröna Enskifteshagen ligger i närområdet, här finns en fin lekplats och gott om utrymme för promenader. Vid Nobeltorget som ligger bara ett par kvarter från våra fastigheter finns livsmedelsaffär och annan service. I Folkets Hus finns bland annat en restaurang.

Observera !!
I denna lägenhet finns det endast 2 sovrum för max 4 personer. På ritningen visar det också tydligt att det ena rummet är matrum.

Lägenhet
Hall
Färg väggar: Ljusa tapetserade väggar
Golv: Laminatgolv
Förvaringsmöjligheter: Ja, garderob

Kök
Utrustning: Kyl/frys & spis med keramik häll
Färg på köksinredning: Vita köksluckor
Färg väggar: Vitmålade väggar
Golv: Parkettgolv
Plats för matbord: Nej

Vardagsrum
Färg väggar: Ljusa tapetserade väggar
Golv: Parkettgolv

Sovrum 1
Färg väggar: Ljusa tapetserade väggar
Golv: Parkettgolv
Förvaringsmöjligheter: Ja, garderob

Sovrum 2
Färg väggar: Ljusa tapetserade väggar
Golv: Parkettgolv
Förvaringsmöjligheter: Nej

Matplats
Färg väggar: Ljusa tapetserade väggar
Golv: Parkettgolv
Plats för matbord: Ja

Badrum
Utrustning: Dusch, tvättställ & badrumsskåp
Väggar: Vita helkaklade väggar
Golv: Schack rutigt klinkergolv


Övrigt
Säkerhetsdörr: Ja
Förråd: Ja i källaren
I hyran ingår: Kabel-TV, värme

Observera !!
I denna lägenhet finns det endast 2 sovrum för max 4 personer. På ritningen visar det också tydligt att det ena rummet är matrum.

Denna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten

Inflyttning
Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

Särskilda krav

 • Ålderskrav: Min 18 år
 • Antal boende: 1 - 4
 • Inkomstkrav: Minst 1.5 ggr hyran
Krav på inkomsttyp (?)
 • Anställning/Eget Företag
 • Pension
 • A-kassa
 • Försäkringskassa
 • Försörjningsstöd
 • Studiemedel
 • Annan
Om din inkomst inte helt räcker till
 • Kapital
Läs mer om inkomsttyperna
Hushållets sammanlagda inkomst ska vara relevant i förhållande till hyran. Den totala inkomsten efter skatt ska motsvara 1,5 gånger månadshyran. Som inkomst räknas förvärvsinkomst, försörjningsstöd (intyg utfärdat av Malmö stad efter genomförd utredning), sjukpenning, föräldrapenning, handikappsersättning, pension, arbetslöshetskassa, aktivitetsstöd, etableringsersättning, inkomst av kapital och studielån/CSN, underhållsbidrag/stöd samt bostadsbidrag och barnbidrag. Kapital motsvarande minst tre årshyror i kombination med minst 30 % av inkomstkravet godkänns också.
Fastighetsägaren kan komma kräva ett intyg på inkomst och detta ska finnas med vid visning alt lämnas senast dagen efter kl 11:30 till uthyraren. Garanti i form av borgensman eller deposition kan begäras.

Fastighetsägaren godkänner upp till 5000 kr i skuldsaldo och/eller max 2 betalningsanmärkningar under de senaste 12 månaderna. Inga hyresskulder eller andra skulder till MKB eller annan fastighetsägare godkänns.

MKB-kunder med aktivt lägenhetsavtal hos MKB som skött sitt boende och söker ny lägenhet med samma hyra eller billigare, omfattas inte av MKB:s generella krav på inkomst, skulder eller betalningsanmärkningar. Inkomsten ska dock täcka hyreskostnaden och inga hyresskulder eller andra skulder till MKB eller annan fastighetsägare godkänns.

Antalet personer som ska bo i lägenheten ska vara rimligt i förhållande till lägenhetens storlek och planlösning. Generella regler är: 1:a är anpassad för 1-2 personer, en 2:a för 2 personer, en 3:a för 4 personer och en 4:a för 6 personer etc. Avsteg från detta kan göras utifrån att den specifika lägenhetens storlek, planlösning och förutsättningar.

Lägenheten erbjuds i första hand boende kunder med avtal hos MKB utifrån boendetid i nuvarande lägenhet.

Du måste vara inloggad på Boplats Syd och stå i lägenhetskön för att kunna göra en intresseanmälan.

Står du inte i kö ännu? Då kan du gå till registreringen.