Limhamnsvägen 127, lgh 101, Malmö

Malmö, Väster, Gamla Limhamn

50 personer har hittills anmält sitt intresse

Boplats Syd reserverar sig för att kartan kan visa fel.

Beskrivning

Drömläge nära havet och service i Limhamns centrum!

Med sin småstadskänsla, sitt lugn, gemenskapen mellan invånarna och närheten till havet, är Limhamn ett av Malmös mest eftertraktade områden. Till våren börjar vi hyra ut vårt andra kvarter på Limhamns läge med 128 lägenheter. Lägenheterna i kvarteret Sluringen är fördelade på 1-4 rum och kök. Ett stenkast till stranden, grönområden och lokala restauranger.

Vi kommer hyra ut kvarteret Sluringen i etapper, varav den första etappen innefattar 48 lägenheter med inflyttning den 1/11 2017. Lägenheterna i första etappen kommer att hyras ut på ritning och det kommer inte vara möjligt att se den lägenhet man kontrakterar förrän inflyttningsdagen. Maximalt antal lägenheter att söka i MKB:s nybyggnation är 10 st.

Entré/Hall
Innanför lägenhetsdörren ligger mörkt klinker på golv som sedan övergår i ekparkett. Vitmålade väggar. Förvaringslösning framgår av planritningen, se pdf. Hatthylla finns i alla lägenheter.

Badrum
Mattsvart klinker på golv och vitt kakel på vägg. Handfat, handdukstork, wc och dusch med duschdörrar. Tvättmaskin och torktumlare, bänkskiva i laminat och överskåp. Tvättpelare i de mindre lägenheterna, se planritning.

Kök
Ekparkett på golv och vitmålade väggar.
VITVAROR: Spis/ugn med induktionshäll, spiskåpa, vit kyl och frys, diskmaskin och förberett för mikrovågsugn.
KÖKSINREDNING: Marbodal Aspekt Vit (vita släta skåpluckor). Marbodal handtag (Tråd rostfri). Bänkskiva och stänkskydd av grå laminat med nedsänkt diskho.

Sovrum 1
Ekparkett och vitmålade väggar.

Sovrum 2
Ekparkett och vitmålade väggar.

Sovrum 3
Ekparkett och vitmålade väggar.

Vardagsrum
Ekparkett och vitmålade väggar.

Se 3D-visning och visualiseringsbilder för lägenheterna på vår hemsida: www.mkbfastighet.se/nyproduktion/sluringen


Övrigt

EL
Lägenheterna är utrustade med 20 Ampere säkringar för att säkerställa elbehovet till all elkrävande utrustning i lägenheterna. Detta leder till att den fasta elavgiften kommer att uppgå till ca 500 kronor i månaden, dock minskas den rörliga elavgiften av säkringsvalet.

CYKELFÖRVARING/CYKELPARKERING
Finns både på gården och i källaren.

PARKERING/ /BILPOOL
47 platser i garage samt 46 platser i nya Multihuset. Medlemskap i bilpool ingår i 5 år.

FÖRRÅD
Finns i källaren, ca 3 kvm.

INTERNET/TV/TELEFONI
MKB Net (Bredband) och Connect-TV (kabel-TV) och uttag i varje rum.

VARMVATTEN/KÄLLSORTERING
I vårt bostadshus gäller individuell mätning och debitering av varmvattenförbrukning
för att spara vatten och värmeenergi. Du betalar för din egen förbrukning. På innergården
finns två stycken fristående miljöhus för källsortering där du kan sortera
allt utom farligt avfall, elektronikskrot, batterier och glödlampor.

BALKONG/TERRASS/UTEPLATS
Ja eller fransk balkong.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Utöver tvättmöjlighet i lägenheten finns en gemensam tvättstuga med två tvättmaskiner och två torktumlare.

SERVICE
Limhamn erbjuder allt av god samhällsservice och ett stort utbud av både
kommunala och privata förskolor och skolor. Här finns flera små butiker, stora matvarukedjor och olika träningsanläggningar. Med cykel och buss tar du dig snabbt och enkelt till andra delar av staden.

Dokument

Planritning

Särskilda krav

 • Ålderskrav: Min 18 år
 • Antal boende: 1 - 6
 • Inkomstkrav: Minst 1.5 ggr hyran
Krav på inkomsttyp (?)
 • Anställning/Eget Företag
 • Pension
 • A-kassa
 • Försäkringskassa
 • Försörjningsstöd
 • Studiemedel
 • Annan
Om din inkomst inte helt räcker till
 • Kapital
Läs mer om inkomsttyperna
Hushållets sammanlagda inkomst ska vara relevant i förhållande till hyran. Den totala inkomsten efter skatt ska motsvara 1,5 gånger månadshyran. Som inkomst räknas förvärvsinkomst, försörjningsstöd (intyg utfärdat av Malmö stad efter genomförd utredning), sjukpenning, föräldrapenning, handikappsersättning, pension, arbetslöshetskassa, aktivitetsstöd, etableringsersättning, inkomst av kapital och studielån/CSN, underhållsbidrag/stöd samt bostadsbidrag och barnbidrag. Kapital motsvarande minst tre årshyror i kombination med minst 30 % av inkomstkravet godkänns också.
Fastighetsägaren kan komma kräva ett intyg på inkomst och detta ska finnas med vid visning alt lämnas senast dagen efter kl 11:30 till uthyraren. Garanti i form av borgensman eller deposition kan begäras.

Fastighetsägaren godkänner upp till 5000 kr i skuldsaldo och/eller max 2 betalningsanmärkningar under de senaste 12 månaderna. Inga hyresskulder eller andra skulder till MKB eller annan fastighetsägare godkänns.

MKB-kunder med aktivt lägenhetsavtal hos MKB som skött sitt boende och söker ny lägenhet med samma hyra eller billigare, omfattas inte av MKB:s generella krav på inkomst, skulder eller betalningsanmärkningar. Inkomsten ska dock täcka hyreskostnaden och inga hyresskulder eller andra skulder till MKB eller annan fastighetsägare godkänns.

Antalet personer som ska bo i lägenheten ska vara rimligt i förhållande till lägenhetens storlek och planlösning. Generella regler är: 1:a är anpassad för 1-2 personer, en 2:a för 2 personer, en 3:a för 4 personer och en 4:a för 6 personer etc. Avsteg från detta kan göras utifrån att den specifika lägenhetens storlek, planlösning och förutsättningar.

Lägenheten erbjuds i första hand boende kunder med avtal hos MKB utifrån boendetid i nuvarande lägenhet.

Du måste vara inloggad på Boplats Syd och stå i lägenhetskön för att kunna göra en intresseanmälan.

Står du inte i kö ännu? Då kan du gå till registreringen.